REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: d-smart extra da inanılmaz indirim (kampanya bitmiştir)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani bu Dsmartta aylık ödeme olmayacaktı ben demiştim zamanında Dsmart aylık ücrete geçer diye duramazlar aylık ücret olmadan önce localarla milleti paralıya alıştırmaya başladılar şimdide aylık ücrete geçtiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllık 99 ytl verirsem 1 yıl sonra tekrar para verecekmiyim?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet,bir yıl için alıyorsunuz o paketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hani bu Dsmartta aylık ödeme olmayacaktı ben demiştim zamanında Dsmart aylık ücrete geçer diye duramazlar aylık ücret olmadan önce localarla milleti paralıya alıştırmaya başladılar şimdide aylık ücrete geçtiler

arkadaşaım taahhüt ettikleri noktada sorun yok ki yine aylık ücret almıyorlar..bunlar özel paketler yani o taahhüt ettikleri kanallar yine ücretsiz ama sinema paketi olsun localar olsun bunlar izle öde tarzı veya isteğe bağlı paketler..
    lütfen bu konuda kafalar karışmasın..ilk reklamlarını ve o reklamlarda vaat ettikleri kanalları incelerseniz dediğimin doğru olduğunu görürsünüz..o kanallarda aylık ücret diye bir durum söz konusu değil kesinlikle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seneye tekrardan izlemek istersen para ödemen gerekli ancak izlmek istemezsen seneye vermek zorunda deyilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba ben kullanıyorum ve memnunum en azından ücret ödemeden belgesel seyrediyorum buda bana yeter neden bu kadar tepki var anlamadım saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45: :45: :45:
    Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ucuz olsa ne olur d smart platform olarak ve sahibi doagn olarak bir fiyasko

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

:46: :46: :46: :46: :46: :46:
    Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: :45: :45: :45:

doğan oynamıyor içeriğinde

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart ilk günlerinde ilk ücretten başka ücret ödenmiyecegini.digerleri gibi dansöz olmadıklarını reklamlarda bagıra bagıra söylediler.ama şimdi dansöz nanayı bile geçtiler.yok aile yok full paket ile istedikleri paralarla dansöz asena bile bu kadar kıvıramazdı.millete yalan söylediler

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri