REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tek canak 3 uydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 tek canak 3 uydu

antalyadan 90cm canak ile thor merkez olmak kaydı ile siruıs hotbırd sorunsuz izlenilebiliyor.thor a kullanılan lnb kaliteli olmalı [ pahalı deyil] siruıs ve hotbirt aparatla batıya doğru sıralanmalı.iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

afacan-1 Bey çanağın resmini ekleyebilrseniz sevirim...
    Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    antalyadan 90cm canak ile thor merkez olmak kaydı ile siruıs hotbırd sorunsuz izlenilebiliyor.thor a kullanılan lnb kaliteli olmalı [ pahalı deyil] siruıs ve hotbirt aparatla batıya doğru sıralanmalı.iyi seyirler.

Hocam Ben Alanya'dan(Alanya/Antalya)150 lik çanakla Thor' zor alabiliyorum. Alınan kanallarda donma ve kesintiler oluyor. Nasıl oluyorda 90 lık çanakla Thor izliyorsunuz bir açıklama yaparsanız sevinirim. Selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam Ben Alanya'dan(Alanya/Antalya)150 lik çanakla Thor' zor alabiliyorum. Alınan kanallarda donma ve kesintiler oluyor. Nasıl oluyorda 90 lık çanakla Thor izliyorsunuz bir açıklama yaparsanız sevinirim. Selamlar..
    + 1 bende aynı soruyu soracaktım.! O kadar insan 150 lik le bile ZARZOR alırken 90 lık la nasıl DİGİ FREKANSlarını alabiliyor hayret. Ha şunlar alınabilir:
    11785 + VE DİĞER 28000 SYMBOLLÜLER.Diğerleri ÇOK ZOR............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben bodrumdan 90 lık çanakla % 50 sinyal alıyorum diji tv lerde.11785 ise % 100 sinyal alıyorum .çok ince ayar yapmak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmirden 90 lık çanak ile izleniyor emu ile açılanlar 27500 sembol olanlar diğer sembolerden bir veya iki paket açılıyor sembolu 28000 olanların sinyaleri daha güçlü

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izmirden 90 lık çanak ile izleniyor emu ile açılanlar 27500 sembol olanlar diğer sembolerden bir veya iki paket açılıyor sembolu 28000 olanların sinyaleri daha güçlü
    90 cm ile izmirden digi tv nin tüm frekansları rahatça alıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resim eklermisiniz teşekkürler saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar resim alıntıdır, kendim denemedim sadece kafanızda bir ön bilgi olsun diye resimi ekliyorum
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusunda hangi kanallar var

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri