antalyadan 90cm canak ile thor merkez olmak kaydı ile siruıs hotbırd sorunsuz izlenilebiliyor.thor a kullanılan lnb kaliteli olmalı [ pahalı deyil] siruıs ve hotbirt aparatla batıya doğru sıralanmalı.iyi seyirler.
antalyadan 90cm canak ile thor merkez olmak kaydı ile siruıs hotbırd sorunsuz izlenilebiliyor.thor a kullanılan lnb kaliteli olmalı [ pahalı deyil] siruıs ve hotbirt aparatla batıya doğru sıralanmalı.iyi seyirler.
afacan-1 Bey çanağın resmini ekleyebilrseniz sevirim...
Saygılar...
Hocam Ben Alanya'dan(Alanya/Antalya)150 lik çanakla Thor' zor alabiliyorum. Alınan kanallarda donma ve kesintiler oluyor. Nasıl oluyorda 90 lık çanakla Thor izliyorsunuz bir açıklama yaparsanız sevinirim. Selamlar..
+ 1 bende aynı soruyu soracaktım.! O kadar insan 150 lik le bile ZARZOR alırken 90 lık la nasıl DİGİ FREKANSlarını alabiliyor hayret. Ha şunlar alınabilir:
11785 + VE DİĞER 28000 SYMBOLLÜLER.Diğerleri ÇOK ZOR............
arkadaşım ben bodrumdan 90 lık çanakla % 50 sinyal alıyorum diji tv lerde.11785 ise % 100 sinyal alıyorum .çok ince ayar yapmak lazım.
izmirden 90 lık çanak ile izleniyor emu ile açılanlar 27500 sembol olanlar diğer sembolerden bir veya iki paket açılıyor sembolu 28000 olanların sinyaleri daha güçlü
resim eklermisiniz teşekkürler saglıcakla
yanıklarda iz bırakmaz
arkadaşlar resim alıntıdır, kendim denemedim sadece kafanızda bir ön bilgi olsun diye resimi ekliyorum
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
thor uydusunda hangi kanallar var
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri