ben avea kullanıyordum ama müşteri hizmetleri rezaleti ara ara sürekli meşgul hat düşüyor açtıkları zaman bekleme süresi 15 dakkanın altına düşmesi çk zor
Bugün açtılar numaramı lütfettiler ama,237 kontörüm uçmuş ağzımı bile açmıycam yarın ilk iş doğru avea bayisine gitmek olacak.şaka gibi yaşadıklarım ya adamlar açıp bir telefon ne özür dilediler nede yazdığım maillere cevap verdiler.siz 15 dakika beklemeyi rezalet saymışsınız ama ben 2 kez sorunun giderilmesi için telefon açtım,2 kez mail attım bana sorun hakkında ne bilgi verdiler nede cevaplama nezaketinde bulundular.
kontörümü yedikleri gibi birde kontör dönemini bile silmişler 2 gün daha kontör yüklemesem gene hattım kapanacakmış,hemen gittim 100 kontör aldım yarında gideyim hattımı taşıyayım...
hayret yaw senin 237 kontörün uçmuşs oralı değilsin benim 5 kontörüm kaybolsa ararım müşetri hizmetlerini anında isterim onlarda gönderir hatayı kendiler yapmış ise ödemek zorundalar bu arada ara sen 4440535 i kontörünü iste vermez iseniz tüketici haklarına müracaat edecğim de,artı o kontör nereye harcandı öğrenmek istiyorum de bakim ne diicekler...
arkadaşım bir turkcell abone merkezine veya extra ya giderek oralarda olan müşteri temsilcisiyle bu durumu görüşün.özellikle 237 kontörü ve aktif kullanım süresiyle ilgili problemi iletin sorununuzu muhakkak çözeceklerdir.
Selam beyler yine ben
bugün itibariyle 533 lü numaramıda servisdışı yapmışlar.nooldu naber?
siz bırakın 237 kontörü ya benim durup durup numaralarımı kapatmaya başladılar.aradım müşteri hizmetlerini hemde bu sefer küfürlü konuştum artık kendime hiç yakıştıramasamda madem dedim hizmet kalitesi kontrolü kapsamında kayıt altında konuşmam ağzıma ne gelirse söyledim.gene arıza formu oluşturdular gene o kahrolası 48 saatlik prosedür başladı.gene mağdurum ve pazartesi günü 100 kontör daha yüklenen hattıma bakın göreceksiniz gene yazıcam buraya onunda kontörünü silecekler.
ayın 26 sında 100 kontör yükleyerek kullanmaya başladığım,pazarteside bir 100 kontör yükleyerek(100 den fazla kontör var sonuçta toplam olarak) kullanmaya devam ettiğim numaram yine sebepsiz yere kapalı.
arkadaşlar dedim siz bu faturalı hattan kontörlüye geçiş işini beceremeyecekseniz söylesenize bana dedim gideyim başka operatöre dedim.
ben her hafta acaba gene numaram servis dışı kalır korkusumu taşıyacağım dedim.
yok böyle bir şey ya ALLAH ALLAH ya kafayı yedirtcekler insana ya.yemin ederim zorlarına gitti 9 yıla yakındır güzel bir otomobil parası verdim çünkü iş icabı hiç elimizden düşürmedik çünkü,2 ay önce 60 ytl gelen faturam geöen ay 214 lira oldu.bende artık ödemelerimi kontrol altında tutayım en azından kendimi biraz frenliyeyim istemiştim ama yok anlaşıldıki yollar bu sefer kesin ayrılacak,bu adamlar beni kafaya taktılar bende bari gideyim 532 yi kesmeden gene numara taşınabilirliği uygulamasından yararlanayım.avea kontörlü hattım zaten var ve çok memnunum onuda avea tek fiyat tarifesi yapayım anlaşılan ben af ettikçe bunlar benimle kafalarına göre oynayacaklar.
hepinize hayırlı günler diliyorum...
telefonum hala servis dışı....
Ayın 15 inden sonra işleme alıcaklarmış hattımdaki arızayı,yani 12 gün boyunca 5 kuruş borcu olmayan içinde 61 kontörü bulunan 533 lü numaramı kapalı tutucaklar.biraz evvel müşteri hizmetlerindeki bayanla tartıştım.ayın 12 sinde cuma günü turkcell extralarınız çalışıcak dedim,ben o gün yeni bir hat alsam siz o gün açmazsanız sizden kimse alışveriş yapmaz dedim,haklısınız dediler.ama arızayı 12 gün bekletiyorsunuz 5 yıllık müşterinizi dedim.
Bu yazıyı yazar yazmaz bilgisayarımı kapatıp daha önceden kapanan şimdi açık durumdaki 532 linumaramı ve kardeşimin kullandığı 535 li numarayı acilen aveaya taşımaya gidiyorum.
YAZIKLAR OLSUN TURKCELL diyorum ve artık bana bedavada hizmet verseniz sizinle işim olmaz diyorum.işi gücü bırakıp arefe günü bile olsa doğru avea bayisine gidiyorum.hepiniz okuyunda ibret alın...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri