REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: disecq motor kurulumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart disecq motor kurulumu

degerlı arkadaslar bugun 1.20 cm lık canak anten ve bır adet disecq motor aldım fakat motorun kac derecedekı uydu uzerınden kuracagım ve fırekansı nedır dogu ve batı arasındakı kac tane uydu alabılırım (1.20 cm canak ıle ) bu konu uzerıne bılgısı olan degerlı arkadaslarımdan yardım ıstıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlı arkadaslar bugun 1.20 cm lık canak anten ve bır adet disecq motor aldım fakat motorun kac derecedekı uydu uzerınden kuracagım ve fırekansı nedır dogu ve batı arasındakı kac tane uydu alabılırım (1.20 cm canak ıle ) bu konu uzerıne bılgısı olan degerlı arkadaslarımdan yardım ıstıyorum
    sıfır noktası 33 dereceden ayarla
    35 yakın uydu alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ido16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıfır noktası 33 dereceden ayarla
    35 yakın uydu alabilirsin
    deneyeceğim arkadasım teşekkurler :45: sonucu bıldırırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deneyeceğim arkadasım teşekkurler :45: sonucu bıldırırım
    denememe rağmen yapamadım arkadaşım calısır bır frekans verırmısın 33..uydudan sanırım ondan uyduyu bulamadım:49: :49: :49:tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sen once onu sıfır noktasına ayarla sonra bulmak ıstedıgın bır uydunun parametlerini gir ve anten duruncada o uyduyu bul sabitle en kolay yolu budur
    :49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denememe rağmen yapamadım arkadaşım calısır bır frekans verırmısın 33..uydudan sanırım ondan uyduyu bulamadım:49: :49: :49:tsk

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Frekanslar yukarıdaki linkte yazar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

cumartesı pazar denıyecem sonucu bıldırrım sıze :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadasım yukardakı verılen linkın ıcınde kı frekansalara gore soz konusu olan uydugu bı turlu bulamadım fakat motoru Eutelsat W4 uydusundan ayarladım fakat doğukonumu türksatdan sonra hiç yok ama sızın bahsetdıgınız gıbı fazla bır uydu bulamdım bahsetdıgınız 33 derecedekı uyduyu mumkun ıse sızlerın denemesı ile çalısır bir frekans verırımısınız. Yapacağınız yardımlar ıcın Tesekkur eder hayırlı bayramlar dılerım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım yukardakı verılen linkın ıcınde kı frekansalara gore soz konusu olan uydugu bı turlu bulamadım fakat motoru Eutelsat W4 uydusundan ayarladım fakat doğukonumu türksatdan sonra hiç yok ama sızın bahsetdıgınız gıbı fazla bır uydu bulamdım bahsetdıgınız 33 derecedekı uyduyu mumkun ıse sızlerın denemesı ile çalısır bir frekans verırımısınız. Yapacağınız yardımlar ıcın Tesekkur eder hayırlı bayramlar dılerım.
    bir turlu bu 33*uyduyu bulamadım en kolay yolu nasıl bulunur lutfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir turlu bu 33*uyduyu bulamadım en kolay yolu nasıl bulunur lutfen yardım
    Sevgili asderfor , çanak bağlanan borunun hatasız bir şekilde tam 90 derece
    dik olarak ayarladınmı ? ilk yapacağın en önemli iş budur .!

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri