REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: satfinder 2 arızası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart satfinder 2 arızası

mrb sayın arkadaşlar......ben satfinder 2 kullanıyorum.......benim sorunum satfinder gayet normal açılıyor frekanslara geliyorum.LNB den gelen kabloyu takınca kesintisiz ötmeye başlıyor ve sinyal oranları hiç oynamıyor.nedeni, ne olabilir şimdiden yardımcı ola bilecek arkadaşlara teşekkür ederim.......saygılarımla............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan3434 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb sayın arkadaşlar......ben satfinder 2 kullanıyorum.......benim sorunum satfinder gayet normal açılıyor frekanslara geliyorum.LNB den gelen kabloyu takınca kesintisiz ötmeye başlıyor ve sinyal oranları hiç oynamıyor.nedeni, ne olabilir şimdiden yardımcı ola bilecek arkadaşlara teşekkür ederim.......saygılarımla............
    Saygı Değer Arkadaşım Mutlaka Kısa Devre Yapmıştır Aynı Cihazı Bende Kulanıyorum Aynı Sorun Benim Başımada Geldi Sevise Getırdim 10 Dkıkada Onardılar Kısa Devre Yaptırmışın Dedıler Sonuç İtibariyle Servisine Getrin Derim Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

100/100 kısa devre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 2 kez aynı azayla bende karşılaştım kendim tamir ettim yanılmıyorsam BD137 TRANSİSTÖR ARIZALANIYOR Transistör tam doğru olmayabilir aklımda kalanı yazıyorum.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar bende satdirder kulanıyorum o arzanız bd 139 arzalıdır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri