REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: disecq motor kurulumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş dayzek motor kuramk kolay iş değil herkesin yapabileceği iş de değil
    1:monte ayağın tam terazi olacak
    2:odak noktası arabsat/26E.
    3:ELEVASYON AYARI.38.

diğer soruna gelince
    en son dün kurdum dayzek motor 90cm çanak
    57doğu/30batı arası 23 uydu buldu iyi sanyallerle
    yer izmir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş dayzek motor kuramk kolay iş değil herkesin yapabileceği iş de değil
    1:monte ayağın tam terazi olacak
    2:odak noktası arabsat/26E.
    3:ELEVASYON AYARI.38.

diğer soruna gelince
    en son dün kurdum dayzek motor 90cm çanak
    57doğu/30batı arası 23 uydu buldu iyi sanyallerle
    yer izmir.
    arkadaşım anten borusunda herhanği bır sorun yok sımdı kafam karıstı canak antenı hangı uydu uzerınden ayar yapacağım sız 26E dıyorsunuz bır baska arkadasımız da 33E .den dıyor sımdı ben hanği uydudan ayar yapmaya alısayım ve dahaonceden ben motorlu canak antenı W4uydusundan ayar yapıyordum
    90cm anten ile canağı 120cm lık aldım ve amacım daha kalıtelı sınyal ve daha cok uydu almak bunun ıcın ugrasıyorum sımdı bana bahsedılen uydulardan guclu olan frekansları verırsen ona gore cabuk bulurum yardımların ıcın sımdıden tsk not buldugun tum uydulardan calısır freanslarınıda yazarsan sevınırım elevasyon ayarı nedır
    Konu asderfor tarafından (16-12-2008 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyla ılgılenen arkadasımız yokmu acıl yardım ıstıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım anten borusunda herhanği bır sorun yok sımdı kafam karıstı canak antenı hangı uydu uzerınden ayar yapacağım sız 26E dıyorsunuz bır baska arkadasımız da 33E .den dıyor sımdı ben hanği uydudan ayar yapmaya alısayım ve dahaonceden ben motorlu canak antenı W4uydusundan ayar yapıyordum
    90cm anten ile canağı 120cm lık aldım ve amacım daha kalıtelı sınyal ve daha cok uydu almak bunun ıcın ugrasıyorum sımdı bana bahsedılen uydulardan guclu olan frekansları verırsen ona gore cabuk bulurum yardımların ıcın sımdıden tsk not buldugun tum uydulardan calısır freanslarınıda yazarsan sevınırım elevasyon ayarı nedır
    arkadaslar motor kurulumunda elevasyon ayarı nedır bu konuda yardım lutfen:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asderfor

Ankara da 0 noktanız 33 E Eurobird uydusu....Bu sizin 0 noktanız bu uydudan çalışır frekans olarak 11086 H 1526 frekansından sinyal bulmaya çalışın....Elevasyon ayarı çanağın yükselme açı ayarıdır..yani çanağınızı aşağı yukarı kaldırma ayarınız demektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eroll Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asderfor

Ankara da 0 noktanız 33 E Eurobird uydusu....Bu sizin 0 noktanız bu uydudan çalışır frekans olarak 11086 H 1526 frekansından sinyal bulmaya çalışın....Elevasyon ayarı çanağın yükselme açı ayarıdır..yani çanağınızı aşağı yukarı kaldırma ayarınız demektir.
    tesekkurler :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkurler :45:
    motor kurulumu ıcın tekrar deneyeceğım ve konuyu senınle tekrar paylasırım aksama doru sonucu sana bıldırırım:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eroll Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asderfor

pekı arkadasım turkıye nın her yerınde elevasyon ayarı aynımıdır yoksa ıllere gore değısıyormu:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asderfor

sozkonusu olan uyduyu suan buldum vedığer uyduları tarattıracağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar su andada hıpasattı daayorlıyorum en dusuk frekas 12456 v 30000 olan sınyal sevıyesı % 57 fakat antenım enson 45 derecede kı uydudan sanra sınyal bulmuyor

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri