REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: disecq motor kurulumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş 28.2* 11469 h 27500 0 ayarla tabi konumunu fazla bilmiyorum ayar derecesi-anten20-25 de sık yaklaşık ince bir ayar ile 45 tane uydu izleme şansın var ama canak 90-95 kaon medya lnb sunny 430 orjinal seri olmalıdır hadi kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili ustalar sormak istediğim birşey var,1.2 diseqc motor kurarken acaba tam olarak 90 derece mi olması gerek BORU,veya tam 90 derece dik olmazsa neyle karşılasırız!!!
    Bu konuda acıklamalarınızı beklıyorum kolay gelsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşım. eğer boru tam 90 derece olmassa clarke kuşağı dedigimiz ve uyduların boncuk gibi dizili olduğu yörüngeyi tutturman imkansız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer montaj borun tam 90 derece dik konumda ve ilk kalkış uydun bulunduğun ile göre doğru seçilip tam ayarlanmış ise sorunsuz yayın alabilirsin. ben 85 lik çanak ile ankaradan 21 adet uydu izleyebiliyorum.(daha fazlasını ayarlamaya zaman ayıramıyorum.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceydonmez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili ustalar sormak istediğim birşey var,1.2 diseqc motor kurarken acaba tam olarak 90 derece mi olması gerek BORU,veya tam 90 derece dik olmazsa neyle karşılasırız!!!
    Bu konuda acıklamalarınızı beklıyorum kolay gelsın.
    uydular arası gecıslede sapmalar olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asderfor arkadaş motorlu çanak kurulumu konusunda soracaklarını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. digi ahmet arkadaştan sorabilirsin Bende dizecg motor kullanıyorum. şu anda 12 uydu seyrediyorum.
    Konu ınka tarafından (31-07-2009 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri