yıllardır sahibi olduğum,sadece ekonomik kriz var diye harcamalarımı kontrol altına almak için kontörlü sisteme 26-11-2008 (2 gün önce) geçirdiğim 2 tane faturalı hattım var.
birisi 532 li ve yıllardır bütün müşterilerimde olan,birde 533 lü geçici olarak kapalıydı kullanmıyordum.
beyefendi 1 saat içinde kontör yükleyin sorunsuzca geçiceksiniz dediler ve dedikleri gibide 250 kontör yükleyerek kullanmaya başladım.
ertesi gün yani dün öğlene kadar hiç telefonum çalmayınca şaşırdım.ne oldu bu müşterilere star'ın atv nin frekansını bile soran yok diye güldüm kendi kendime.sonra bir yeri aramam gerekince bir baktımki telefonum arama yapmıyor.diğer avea numaramdan 532 li numaramı arayınca telefonumun geçici olarak servis dışı olduğu mesajını duyunca kan beynime sıçradı.
4440532 müşteri hizmetlerini aradım ve ne deseler beğenirsinizhattınız açık gözüküyor beyefendi dediler.
bende arkadaşım elinizin altında telefon varsa lütfen ararmısınız veya mail adresiniz varsa online işlem merkezinden hattımın kapalı olduğuna dair ekran görüntüsünü size yollayabilirim dedim.
sözü fazla uzatmayayım telefonumun neden kapalı olduğunu aradan 1.5 gün geçmeme rağmen ne ben biliyorum nede onlar biliyor,kontörlü sisteme geçtiğime geçiceğime pişman oldum.
o sinirle avea ya taşıyayım dedim numaramı onlarda aktif olmayan numaralar taşınamaz dediler.
sektörün lideri ve en çok abonesi bulunan operatörü benzeri bir teknik desteği 24 ile 48 saat arasında verebilirmiş.
ödenmemiş borcum yok,237 kontörüm var ve telefonum servis dışı ve neden olduğunu lider operatör dahi bilemiyor.
ya ben bir dağ başında kalsaydım acilen birilerine ulaşmam gerekseydi,o zaman ne yapardım?
diğer 533 lü numaram ise sorunsuz çalışmakta.
velhasıl numaram açılır açılmaz numaramı avea ya taşıyacağım.
onların müşteri hizmetlerinde hangi saatte kimi ne kadar aradığınıza kadar bilgi alabiliyorsunuz,bunlarda ise kimsenin kimseden haberi yok.
Hepinize hayırlı Cumalar...
Yer imleri