REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: redline cs100x tps yazılımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline cs100x tps yazılımı

arkadaşlar bu cihazla tps paketini izleyebilecekmiyiz yeni yazılımlar nezaman gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu cihazlara uydudan destek alan varmi avrupadan redline cs100x 12121h7200 bu metreden hic sinyal gelmeyor genelde sinyal durumu düsük olanlar 54 yüksekler97 verilen metre gercekse ne yapmam gerekiyor su an aliciyi degistirmeyi düsünüyorum cünkü su an hic bir øzelligi kalmadi fikirlerinizi bekleyorum saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=wenli;371384]arkadaslar bu cihazlara uydudan destek alan varmi avrupadan redline cs100x 12121h7200 bu metreden hic sinyal gelmeyor genelde sinyal durumu düsük olanlar 54 yüksekler97 verilen metre gercekse ne yapmam gerekiyor su an aliciyi degistirmeyi düsünüyorum cünkü su an hic bir øzelligi kalmadi fikirlerinizi bekleyorum saygilar[/QUO

kardeş elindeki cihaz iyi bir cihaz benden söylemesi redline bu cihazlar için bir multibox piyasaya sürecek ve uydudan paylaşım sunacak önümüzdeki sürecte istersen biraz bekle ve gelişmeleri takip et
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu cihazla tps paketini izleyebilecekmiyiz yeni yazılımlar nezaman gelecek
    Tps paketi şifreleme sistemini değiştirdiği için ne yazıkki izlenemiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri