Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: redline cs100x tps yazýlýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart redline cs100x tps yazýlýmý

arkadaþlar bu cihazla tps paketini izleyebilecekmiyiz yeni yazýlýmlar nezaman gelecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar bu cihazlara uydudan destek alan varmi avrupadan redline cs100x 12121h7200 bu metreden hic sinyal gelmeyor genelde sinyal durumu düsük olanlar 54 yüksekler97 verilen metre gercekse ne yapmam gerekiyor su an aliciyi degistirmeyi düsünüyorum cünkü su an hic bir øzelligi kalmadi fikirlerinizi bekleyorum saygilar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=wenli;371384]arkadaslar bu cihazlara uydudan destek alan varmi avrupadan redline cs100x 12121h7200 bu metreden hic sinyal gelmeyor genelde sinyal durumu düsük olanlar 54 yüksekler97 verilen metre gercekse ne yapmam gerekiyor su an aliciyi degistirmeyi düsünüyorum cünkü su an hic bir øzelligi kalmadi fikirlerinizi bekleyorum saygilar[/QUO

kardeþ elindeki cihaz iyi bir cihaz benden söylemesi redline bu cihazlar için bir multibox piyasaya sürecek ve uydudan paylaþým sunacak önümüzdeki sürecte istersen biraz bekle ve geliþmeleri takip et
    No longer just a minute

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kirmastýlý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bu cihazla tps paketini izleyebilecekmiyiz yeni yazýlýmlar nezaman gelecek
    Tps paketi þifreleme sistemini deðiþtirdiði için ne yazýkki izlenemiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri