REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Airtes RT206 Kablosuz 1 port modem sorunu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Airtes RT206 Kablosuz 1 port modem sorunu?

İyi akşamlar saygı değer arkadaşlar öncelikle konumun yeri burda olup olmadığından dolayı bir hata söz konusu ise sayın saygı değer forum yönetiminden özürdilerim sorunum şu yukarda adı geçen modem ile pc olmadan share'den faydalanmak istiyorum yanlız birkaç şey denememe rağmen olmadımı benmi yapamadım bilmiyorum fikri olan arkadaş varsa lütfen bana yardımcı olsun şimdi arkadaşımın evinde pc yok bir bilgisayar alıp modem ve internet ayarlarını hallettim internet ile sorun kalmadı modem üzerinde gelen ağ kablosunu bilgisayardan çekip dreambox 500 cihazına koyduğum zaman share olmadı yanii kanallara bakamadım tabi cihaz hazır ben şahsen yerimde denedim tabii başka bir modemle 4 port çıkışlı olan modemle cihaz share yaptı, sorun yok sonra aklıma ağ kablosu geldi baktım 8 pin kablolu değil diye 8 pin kablolu bir başka ağ kablosu denedim ve biraz bekledim yine olmadı dreamden ağ kablosunu bilgisayara yerleştirdiğim zaman modemde 5 lamba yanıyor yanlız ağ kablosunu bilgisayardan alıp dreame taktığım zaman external lambası sönüyor yanii yanan lamba sayısı 4. düşüyor, Arkadaşımın evinde bilgisayar olmadan sadece yukarda adı geçen modem ile nasıl shareden faydalanabilir bilirkişi arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçecektir en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazdan ıp yapılandırması yapman lazım modemın varsayılan ağ geçide ve modemın ıp gruplarına göre cihazına ıp atamalısın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan abi ilgin için teşekkürler cihazda zaten ip var sorun yok iş yerimdeki modemime bağladığım zaman direk açıyor orda bilgisayar yok ip noyu nerden alıp cihaza girebilirim aydınlatırsan çok memnun olurum saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yanlış bilmiyorsam aırtes modemlerın varsayılan ağ geçitlerı 192.168.2.1

cihazına ıp olarak 192.168.2.50 verırsın
    varssayılan ağ geçidi olarakta 192.168.2.1 vereceksın.

bunları menu kurulum uzman krulumdan iletişim kurulumundan yapacaksın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşıma denettireyim bii volkan abi saol ilgine teşekkürler ederim
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam arkadaşım sen bir dene bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan abi arkadaşa denettim olmadığını söyledi ne yapalım fikrin varmı acaba bu arada bana zaman ayırdığın çok sana çok müteşekkirim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorun halomuştur arkadaşlar ilgili olan bütün arkadaşalrıma sonsuz sevgi ve saygılar diliyorum
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende vardı sizin modemden ne yaptıysam sorun olduu olmadıı savsiyemm başka bir modem almanı terçih ederimm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rt 206 modemdeki sorunum şu arkadaşlar çözmüş değilim hala.şimdi paylaşım yaparken peer sayım 30 kişi bu 30 kişiye benden yayın gidiyor fakat ben ancak 15 kişiden yayın alabiliyorumyani 15 kişi kırmızı oluyor bende başka modem takıyorum sorun düzeliyor. ayrıca bilgisayarda internete normal düzgün girebiliyorum ama cihazdaki paylaşım olayı böyle gerçekleştiği için mecburen eski modemime döndüm bu sıkıntıyı gideremedim acaba neden olur bilgisi olan varmı... teşekkürler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri