REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Dreambox 500CCcam 2.0.10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500CCcam 2.0.10

Merhaba arkadaşlar bende bir adet yeni dreambox 500 cihaz var ve ben free olan CCcam serverlere bakmak istiyorum cihazda versiyon 0450 sürümü yüklü modeme bağlı bir şekilde duruyor ilkin nerden neyi yüklemem veya bişeyler yapmam gerekiyor herhangi bir arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçecek ilgi alakanız için şimdiden teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar bende bir adet yeni dreambox 500 cihaz var ve ben free olan CCcam serverlere bakmak istiyorum cihazda versiyon 0450 sürümü yüklü modeme bağlı bir şekilde duruyor ilkin nerden neyi yüklemem veya bişeyler yapmam gerekiyor herhangi bir arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçecek ilgi alakanız için şimdiden teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    Sanırsam gemini kurulu?

Arkadaşım mavi tuşa basıp addons kısmından cccam pluginsini indidikten sonra cccam.info'yu indir ve kurulumlarını gerçekleştir..

Daha sonra ftp'den girip,elindeki serverın kullanıcı adı ve şifresini yazarak serverdaki kanallara bakabilirsin..

Kolay Gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım ben şahsen sorunumu hallettim.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri