REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-smart'ın Devir İşlemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-smart'ın Devir İşlemi

D-smart'ın Devir İşlem

Merhaba arkadaşlar ben 2.el d-smart aldım.Tabi d-smart 2.el olunca daha önce aktivasyonu yapılmış ve bir kişiye ait olarak gözüküyor. kart aktivasyon iptal edilmiş D-smart'ı kendi üzerime yaptırabilrimiyim
    Konu kutbettin14 tarafından (30-11-2008 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: a

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kutbettin14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D-smart'ın Devir İşlemi

Merhaba arkadaşlar ben 2.el d-smart almayı düşünüyorum.Tabi d-smart 2.el alınca daha önce aktivasyonu yapılmış ve bir kişiye ait olarak gözüküyor.D-smart'ı kendi üzerime yaptırabilrimiyim
    O işleme gerek yok arkadaşım,siz cihazı satın aldıktan sonra sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yaptırabiliyorun müşteri hizmetlerini arıyorsun hallediyorsun fakat asıl sahibinin bilgileri gerekiyor bu şekilde halledersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama şifreliler göstermiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satan kişi kartı iptal etmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne diye alacaksın o zaman aktivasyon kapalıysa.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"kart aktivasyon iptal edilmiş "

Buraya dikkat burdan bir sürü anlam çıkar.

Adam durduk yere kartını iptal ettirmez bence kartı bloke edilmiştir illegal kullandıgı için sizede satmış 100 ytl kart parası vermemek için

Durumu açık açık anlatmadıgınız için bişi demek güç fakat başınız agrımadan müşteri hizmetlerini arayın

Ben bunu ikinci el olrak aldım böyle böyle diye kart bloke edilmişse kartın parasını isticeklerdir.

bilginize
    Konu badtempered tarafından (30-11-2008 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kutbettin14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D-smart'ın Devir İşlem

Merhaba arkadaşlar ben 2.el d-smart aldım.Tabi d-smart 2.el olunca daha önce aktivasyonu yapılmış ve bir kişiye ait olarak gözüküyor. kart aktivasyon iptal edilmiş D-smart'ı kendi üzerime yaptırabilrimiyim
    satın almadan dsmarta sormalıydın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim d smartı aradım cihaz çalıntı çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim d smartı aradım cihaz çalıntı çıktı
    adamı bulursun umarım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri