Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: D-smart'ýn Devir Ýþlemi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart D-smart'ýn Devir Ýþlemi

D-smart'ýn Devir Ýþlem

Merhaba arkadaþlar ben 2.el d-smart aldým.Tabi d-smart 2.el olunca daha önce aktivasyonu yapýlmýþ ve bir kiþiye ait olarak gözüküyor. kart aktivasyon iptal edilmiþ D-smart'ý kendi üzerime yaptýrabilrimiyim
    Konu kutbettin14 tarafýndan (30-11-2008 Saat 20:09 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: a

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kutbettin14 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    D-smart'ýn Devir Ýþlemi

Merhaba arkadaþlar ben 2.el d-smart almayý düþünüyorum.Tabi d-smart 2.el alýnca daha önce aktivasyonu yapýlmýþ ve bir kiþiye ait olarak gözüküyor.D-smart'ý kendi üzerime yaptýrabilrimiyim
    O iþleme gerek yok arkadaþým,siz cihazý satýn aldýktan sonra sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet yaptýrabiliyorun müþteri hizmetlerini arýyorsun hallediyorsun fakat asýl sahibinin bilgileri gerekiyor bu þekilde halledersin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama þifreliler göstermiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

satan kiþi kartý iptal etmiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne diye alacaksýn o zaman aktivasyon kapalýysa.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"kart aktivasyon iptal edilmiþ "

Buraya dikkat burdan bir sürü anlam çýkar.

Adam durduk yere kartýný iptal ettirmez bence kartý bloke edilmiþtir illegal kullandýgý için sizede satmýþ 100 ytl kart parasý vermemek için

Durumu açýk açýk anlatmadýgýnýz için biþi demek güç fakat baþýnýz agrýmadan müþteri hizmetlerini arayýn

Ben bunu ikinci el olrak aldým böyle böyle diye kart bloke edilmiþse kartýn parasýný isticeklerdir.

bilginize
    Konu badtempered tarafýndan (30-11-2008 Saat 20:35 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kutbettin14 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    D-smart'ýn Devir Ýþlem

Merhaba arkadaþlar ben 2.el d-smart aldým.Tabi d-smart 2.el olunca daha önce aktivasyonu yapýlmýþ ve bir kiþiye ait olarak gözüküyor. kart aktivasyon iptal edilmiþ D-smart'ý kendi üzerime yaptýrabilrimiyim
    satýn almadan dsmarta sormalýydýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim d smartý aradým cihaz çalýntý çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim d smartý aradým cihaz çalýntý çýktý
    adamý bulursun umarým

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri