REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İnternetteki Sansur Uygulamalarını Dogru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
531. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

171 32.20%
  • Hayır

360 67.80%
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: İnternetteki Sansur Uygulamalarını Dogru Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elmayla armutu karıştırmamak gerekir..sansürün içeriği ve neye sansür uygulandığı önemlidir..yerine ve zamanına ve en önemölisi konunun içeriğine göre cevabım değişir..ne külliyen evet denilmeli ne de külliyen hayır denilmeli...iyi bi analiz yapılarak sansür uygulanır ve bu soruyada iyi bir analiz yapılarak cevap verilirse daha sağlıklı olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaşasın dns kardeşliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesinlikle Hayır Yasak olan herşeye Hayır
    ustam her halde bu yazdığında samimi değilsin eğer bir şey yasaklanmışsa zararlı olduğu içindir uyuşturucuda yasak onudamı protesto edelim çocuklarımız internette bizlerden daha çok vakit geçiriyorlar çocuk *****sundan tutunda canlı kafa kesme ve inanılmaz cinayetlere kadar her şey var 10-11 yaşında:45: bunları seyreden çocuklarımızın ve gençlerimizin ileride nasıl bir ruh halinde olacağını varın siz düşünün adam intiharını dahi canlı yayında internetten veriyor bizim ülkemizde maalesef iyi şeyler örnek alınmıyor böyle şeyler insanlara daha cazip geliyor o yüzden sonuna kadar sansüre evet diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam her halde bu yazdığında samimi değilsin eğer bir şey yasaklanmışsa zararlı olduğu içindir uyuşturucuda yasak onudamı protesto edelim çocuklarımız internette bizlerden daha çok vakit geçiriyorlar çocuk *****sundan tutunda canlı kafa kesme ve inanılmaz cinayetlere kadar her şey var 10-11 yaşında:45: bunları seyreden çocuklarımızın ve gençlerimizin ileride nasıl bir ruh halinde olacağını varın siz düşünün adam intiharını dahi canlı yayında internetten veriyor bizim ülkemizde maalesef iyi şeyler örnek alınmıyor böyle şeyler insanlara daha cazip geliyor o yüzden sonuna kadar sansüre evet diyorum
    Ben yazdığım her yazının arkasındayım boşa yazmam dostum sana şöyle ifade edeyim Yasak olan her şey cazip gelir herkese, bir laf vardır (Yasaklar Kırılmak İçin Konmuştur) kapalı yasaklı olan şeylerle daha çok uğraşılmıyormu bakın başbakan bile yasaklı youtubenin giriş yolunu bulmuş böyle girin diyor. Ayrıca hergün Tv'de olsun Gazetelerde okadar kötü haberler yayınlanıyorki nete bile girmeye gerek yok sonuç olarak Yasağa hayır diyorum herkesin kendi kararı düşüncesi kendine göre haklıdır dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben yazdığım her yazının arkasındayım boşa yazmam dostum sana şöyle ifade edeyim Yasak olan her şey cazip gelir herkese, bir laf vardır (Yasaklar Kırılmak İçin Konmuştur) kapalı yasaklı olan şeylerle daha çok uğraşılmıyormu bakın başbakan bile yasaklı youtubenin giriş yolunu bulmuş böyle girin diyor. Ayrıca hergün Tv'de olsun Gazetelerde okadar kötü haberler yayınlanıyorki nete bile girmeye gerek yok sonuç olarak Yasağa hayır diyorum herkesin kendi kararı düşüncesi kendine göre haklıdır dostum
    ustam özür dilerim ama sizinle müthiş bir fikir ayrılığı yaşıyorum ve yazdığım bunca şeyden sonra nasıl hala bu fikrinizin arkasında duruyorsunuz inanın şaşırmaktayım yasak olan her şey insanlara cazip geliyorsa o zaman yolda esrar içelim adam öldürelim tecavüzler serbest olsun hırsızlıkta demişsinizki 10 11 yaşındaki çocuğun kendi kararı olabilirmi böyle bir mantık olabilirmi üstadım lütfen siz bence arkanızda durduğunuz bu kararı bir daha gözden geçirin saygılarımı ifade ederim!
    Konu veyselbakan tarafından (02-12-2008 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam özür dilerim ama sizinle müthiş bir fikir ayrılığı yaşıyorum ve yazdığım bunca şeyden sonra nasıl hala bu fikrinizin arkasında duruyorsunuz inanın şaşırmaktayım yasak olan her şey insanlara cazip geliyorsa o zaman yolda esrar içelim adam öldürelim tecavüzler serbest olsun hırsızlıkta demişsinizki 10 11 yaşındaki çocuğun kendi kararı olabilirmi böyle bir mantık olabilirmi üstadım lütfen siz bence arkanızda durduğunuz bu kararı bir daha gözden geçirin saygılarımı ifade ederim!
    Konuyu yanlış yere çekiyorsunuz o yüzden burada kapatalım herkes kendi fikrine düşüncesiyle kalsın zaten burada açılanda bir Anket bu Ankente olan şıklarda herkes aynı düşünceyi taşısa yapılmazdı sonuç olarak bu konu burada kapansın siz kendi düşüncenizi değiştiremiyeceğinize göre bende kendü düşüncemi değiştirmem tartışmayada gerek olmadığını düşünüyorum saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yasaklara hayır diyorum zaten sonuçta bi şekilde giriliyo o sitelere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özgürlüğümün kısıtlanması beni üzer. Hayır diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede sansür olmalı. Hele de bizim gibi her türlü değer ve ahlak erozyonuna uğramış bir ülkede, olmaması için bir neden gösterebilir misiniz? Özgürlükte bir yere kadar!
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Normal siteleri bile yasaklayan bir zihniyetin kontrol ettiği sistem ne kadar sağlıklı işliyor görüyoruz. Tabi bunu göremeyenler hemen eveti yapıştırmış. Devlete millete söven veya çocuk *****su barındıran..vs siteler yasaklansın ama bunun yanında çok alakasız siteler de yasaklanıyor. Internette sansür asla olmamalı. İsteyen bilgisayarına programını kursun.

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri