REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İnternetteki Sansur Uygulamalarını Dogru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
531. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

171 32.20%
  • Hayır

360 67.80%
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: İnternetteki Sansur Uygulamalarını Dogru Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence olmalı cunku bi siteye bağlandığında alakasız rekalm sayfası acılıyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet doğru buluyorum çünkü sınırsıza özgürlük baçkalarının özgürlüğüne müdahale etmeye başlar...her şeyin çok serbest olması iyi değil ama herşeye sansür yapılması da doğru değil....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet doğru buluyorum çünkü sınırsıza özgürlük baçkalarının özgürlüğüne müdahale etmeye başlar...her şeyin çok serbest olması iyi değil ama herşeye sansür yapılması da doğru değil....
    :45:
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın hiçbiryerin böyle saçma sapan kararlar yok bir tek türkemizde var neden ewet kocaman bir NEDEN NEDEN diye sormak istiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haayıırrrrr...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Blue"]Kesinlikle hayır çünkü yasak olan şey daha çok merak uyandırıyor ilgi çekiyor.Yasaklarla hiç bir yere varılmıyor bilinçlendirmek lazım.Hele şu sıralar nereye tıklasanız BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR yazısı çıkıyor sinir oluyorum.Zaten yasak koymakla engel olamıyorlar yasaklı sitelere girmenin 50 çeşit yolu var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internette sansure hayır diyorum.
    kişiler sansurünü kendisi yapsın.böyle engellemeyle olmaz.teknolojide ilerliyor.çeşitli internet filtre sistemleriyle kendi sansürünü yapabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dedim iki secenek var, ama herşeye sansür anlamına gelmesin, bazı şeylerden çocuklarımızı, ailemizi ve toplumuzu korumak gerekli o kadar kötü şeyler varki bir süzgeçten geçmesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hayır diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elmayla armutu karıştırmamak gerekir..sansürün içeriği ve neye sansür uygulandığı önemlidir..yerine ve zamanına ve en önemölisi konunun içeriğine göre cevabım değişir..ne külliyen evet denilmeli ne de külliyen hayır denilmeli...iyi bi analiz yapılarak sansür uygulanır ve bu soruyada iyi bir analiz yapılarak cevap verilirse daha sağlıklı olur..
    sorun burdaya, sansür anlayışı her iktidara göre yahut şöyle ifade edeyim o anki iktıdarın sansür anlayışına bağlı. yanı o anki iktidarın sansür anlayışına göre sansür uygulaması yapılacak. bence yasaklarla hiç bir yere varılamaz. en azından kimlerin ne düşündüğünü anlamak ve ona göre hareket etmek daha doğru. sanki p*r*o siteler yasaklanınca kimse izlemiyormu, veya yasaklana bir konunun içeriğini öğrenemiyoruz mu değişen ne . bir tek yasak oluşu...
    Konu conker tarafından (02-12-2008 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri