REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: İnternetteki Sansur Uygulamalarını Dogru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
531. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

171 32.20%
  • Hayır

360 67.80%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: İnternetteki Sansur Uygulamalarını Dogru Buluyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demokratik bir toplumda sansüre kesinlikle hayır diyorum.çocukların heryere giremeyeceği programlar var yükleyin o programları olsun bitsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özgürlük her zaman iyidir. Ama bu özgürlüğü her zamanki gibi kötü emeller için kullananlar çok ve gençlerın gözdesi olan internet onları olmadık yollara saptırabiliyor. sansür olması bence iyi ama tabi buda olacaksa genel bir takibi olmalı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sansür merak uyandırır daha tehlikelidir onun için sansür hiçbirzaman çözüm değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık bazı şeyleri aşmamız lağzım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sansur genel anlamda egemen guclerin kendi ni korumak idolojilerine zarar vermemek amacıyla insanların iletisim yollarını denetlenmesi engelenmesi anlamına gelmektedir.

aile duzeni korumak aile yasantısını duzenleme kesinlikle sansurun ilgisi yoktur.Bu radaki yazılara bakıyorum ebebeyinler kendi otorotielerini koruma işini devlete bırakararak kardesim ben koruyamıyorum sen koru diyor.Oysaki cocuklarını bilinçlendirip i netin bir oyuncak olmadıgını bilgilenme bilgilendirme aracı oldugunu anlatabilseler burdaki sansur yandaslıklarına son verebılırlerdı.

haklımız saogolsun kendisinin yapması gereken gorevleri devletten bekliyor ben koruyamıyom devlet sen koru...

aynen su ornegi su ornegi vereyim cocuk okul cagına gelsin de evden uzaklassın orada egıtım alsın bende bu yukten kurtulayım dıyen ebebeyinler hala toplumumuzun buyuk bır kısmını tutmaktadır.oysaki okul toplum yasantasına sadece yardımcı bir kaynaktır egıtım aile içinde verilir okulda sadece pekiştirilir.

bizler ailemiz içinde kufur veya siddet gosteriyorsak cocukta okluda ve toplumda bunu uygular ilk once kendi aile duzenimizi tam saglayımki cocuklarımız saglıklı ve tam bir birey olarak topluma kazandıralım.

aile içindeki egitim tam olan cocuklar ve bireyler sansur veya baska zorlayıcı tedbirlere gerek kalmadan dogruyu bılırlerler ve onu uygularlar..

İlk önce kendi ailemizi duzeltelim ki sonra sansur yandası olalım ben bunu duzeltmıyım devlet duzeltsin yok boyle bisey...

simdi soruyorum sizlere siz sansur yandası arkadaslar ne kadar kitap okuyorsunuz veya bir sorununuzu kendi bildikleiniz dısında bir kıtap veya dokumana bakarak cozuyorsunuz ben bir cevap vereyim cogunuz biz babamızdan boyle gorduk dıyeceksiniz.babalarımız hata yapmıs olamaz mı iyi dusunun hata insanlara mahsustur..

yanlış bildigimiz okadar cok konu varki ...bu sansur konusu size altın tepside sunulan bir zehir esasında butun toplımu zehirlemek icin konan goz boyaması.

saygılarımla herkese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaşasın dns kardeşliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saglıgımız için filitrelenmiş su içiyorsak özellikle çocuklarımıza da saglıklı bilgi vererek saglıklı nesiller oluşturabiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart seni tebrik ederim

Alıntı derviş_55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saglıgımız için filitrelenmiş su içiyorsak özellikle çocuklarımıza da saglıklı bilgi vererek saglıklı nesiller oluşturabiliriz
    duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim kutlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun burdaya, sansür anlayışı her iktidara göre yahut şöyle ifade edeyim o anki iktıdarın sansür anlayışına bağlı. yanı o anki iktidarın sansür anlayışına göre sansür uygulaması yapılacak. bence yasaklarla hiç bir yere varılamaz. en azından kimlerin ne düşündüğünü anlamak ve ona göre hareket etmek daha doğru. sanki p*r*o siteler yasaklanınca kimse izlemiyormu, veya yasaklana bir konunun içeriğini öğrenemiyoruz mu değişen ne . bir tek yasak oluşu...
    neyi düşünerek yada neye istinaden bu cevabı yazdığınızı bilmiyorum ancak benim kastettiğim siyasi otoritenin anlayışıyla oluşan sansür anlayışı değil,insanlarımızı özelliklede çocuklarımızı olumsuz etkileyecek müstehcen,bölücü vb. yayınlara yönelik uygulanan sansürlerdir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45: :45: :45:
    Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neyi düşünerek yada neye istinaden bu cevabı yazdığınızı bilmiyorum ancak benim kastettiğim siyasi otoritenin anlayışıyla oluşan sansür anlayışı değil,insanlarımızı özelliklede çocuklarımızı olumsuz etkileyecek müstehcen,bölücü vb. yayınlara yönelik uygulanan sansürlerdir...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri