Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düþünüyorsunuz

Katýlýmcý sayýsý
599. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • A.R.O.G

206 34.39%
  • Muro-Nalet Olsun Ýçimdeki Ýnsan Sevgisine

272 45.41%
  • Destere

21 3.51%
  • Osmanlý Cumhuriyeti

100 16.69%
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
85 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düþünüyorsunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Film Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düþünüyorsunuz

Bu haftaki anketimizin konusu yine gundem konusu olan bir konu Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düþünüyorsunuz?

Ankete oylarýnýzý ve yorumlarýnýzý bekliyoruz anketimiz 15 gün sürecektir
    Konu Admin tarafýndan (07-12-2008 Saat 13:16 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

henüz hiç birine gitmedim ama AROG'A gideceðim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    henüz hiç birine gitmedim ama AROG'A gideceðim
    Anketimiz genel baþlýký bu zaten Çogu fragmanlardan yola cýkýyor.Bende gitmedim hiçbirine ama muroya gidecegim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

destere fýlmý ýgrenc olmus sokak fýlmý gýbý kufurden baska býsey yok yazýk verdigim paraya degýl gecýrdýgým zamana yazýk kýmseyede tavsýye etmem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karlidag Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    destere fýlmý ýgrenc olmus sokak fýlmý gýbý kufurden baska býsey yok yazýk verdigim paraya degýl gecýrdýgým zamana yazýk kýmseyede tavsýye etmem
    Peker acýkalýna oldum olasý gýcýgýmdýr avrupa yakasýna girdgin zaman o diziyi izlemeyi býraktým bana konusmalarý ve düþünce tarzý ters gelen biri ,filmide yaptýgýnýz yorum gibi kötü olmuþtur bence.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

4 filmde güzel. ama AROG ilk sýrada sonrada MURO...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu anki duruma göre muro cem yýlmaza baya gol atmýþa benziyor(supersatforum anketine göre) bakalým kim kazanacak supersatforum oscarýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu haftaki anketimizin konusu yine gundem konusu olan bir konu Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düþünüyorsunuz?

Ankete oylarýnýzý ve yorumlarýnýzý bekliyoruz anketimiz 7 gün sürecektir
    yeni vizyon film lerine gitmedim ama arog-muro- ve osmanlý cumhuriyetine mutlaka gideceðim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlk sýrada Muro'ya gitmek istiyorum bende bazen "Nalet Olsun Ýçimdeki Ýnsan Sevgisine" dediðim için daha sonrasýnda A.R.O.G 'u görmek isterim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan mantýklý bir anket açýlsa daha iyi olurdu yurdumun insanýn hayatý zati filim konusu olmuþ

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri