yasaklara hayýr diyorum zaten sonuçta bi þekilde giriliyo o sitelere
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
yasaklara hayýr diyorum zaten sonuçta bi þekilde giriliyo o sitelere
özgürlüðümün kýsýtlanmasý beni üzer. Hayýr diyorum
Bencede sansür olmalý. Hele de bizim gibi her türlü deðer ve ahlak erozyonuna uðramýþ bir ülkede, olmamasý için bir neden gösterebilir misiniz? Özgürlükte bir yere kadar!
Saygýlar.
Normal siteleri bile yasaklayan bir zihniyetin kontrol ettiði sistem ne kadar saðlýklý iþliyor görüyoruz. Tabi bunu göremeyenler hemen eveti yapýþtýrmýþ. Devlete millete söven veya çocuk *****su barýndýran..vs siteler yasaklansýn ama bunun yanýnda çok alakasýz siteler de yasaklanýyor. Internette sansür asla olmamalý. Ýsteyen bilgisayarýna programýný kursun.
Bence olmalý cunku bi siteye baðlandýðýnda alakasýz rekalm sayfasý acýlýyo.
evet doðru buluyorum çünkü sýnýrsýza özgürlük baçkalarýnýn özgürlüðüne müdahale etmeye baþlar...her þeyin çok serbest olmasý iyi deðil ama herþeye sansür yapýlmasý da doðru deðil....
Dünyanýn hiçbiryerin böyle saçma sapan kararlar yok bir tek türkemizde var neden ewet kocaman bir NEDEN NEDEN diye sormak istiyorum.
LEBEN ?
haayýýrrrrr...
Blue"]Kesinlikle hayýr çünkü yasak olan þey daha çok merak uyandýrýyor ilgi çekiyor.Yasaklarla hiç bir yere varýlmýyor bilinçlendirmek lazým.Hele þu sýralar nereye týklasanýz BU SÝTEYE ERÝÞÝM ENGELLENMÝÞTÝR yazýsý çýkýyor sinir oluyorum.Zaten yasak koymakla engel olamýyorlar yasaklý sitelere girmenin 50 çeþit yolu var.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri