demokratik bir toplumda sansüre kesinlikle hayýr diyorum.çocuklarýn heryere giremeyeceði programlar var yükleyin o programlarý olsun bitsin.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
demokratik bir toplumda sansüre kesinlikle hayýr diyorum.çocuklarýn heryere giremeyeceði programlar var yükleyin o programlarý olsun bitsin.
özgürlük her zaman iyidir. Ama bu özgürlüðü her zamanki gibi kötü emeller için kullananlar çok ve gençlerýn gözdesi olan internet onlarý olmadýk yollara saptýrabiliyor. sansür olmasý bence iyi ama tabi buda olacaksa genel bir takibi olmalý.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
sansür merak uyandýrýr daha tehlikelidir onun için sansür hiçbirzaman çözüm deðildir.
artýk bazý þeyleri aþmamýz laðzým
Sansur genel anlamda egemen guclerin kendi ni korumak idolojilerine zarar vermemek amacýyla insanlarýn iletisim yollarýný denetlenmesi engelenmesi anlamýna gelmektedir.
aile duzeni korumak aile yasantýsýný duzenleme kesinlikle sansurun ilgisi yoktur.Bu radaki yazýlara bakýyorum ebebeyinler kendi otorotielerini koruma iþini devlete býrakararak kardesim ben koruyamýyorum sen koru diyor.Oysaki cocuklarýný bilinçlendirip i netin bir oyuncak olmadýgýný bilgilenme bilgilendirme aracý oldugunu anlatabilseler burdaki sansur yandaslýklarýna son verebýlýrlerdý.
haklýmýz saogolsun kendisinin yapmasý gereken gorevleri devletten bekliyor ben koruyamýyom devlet sen koru...
aynen su ornegi su ornegi vereyim cocuk okul cagýna gelsin de evden uzaklassýn orada egýtým alsýn bende bu yukten kurtulayým dýyen ebebeyinler hala toplumumuzun buyuk býr kýsmýný tutmaktadýr.oysaki okul toplum yasantasýna sadece yardýmcý bir kaynaktýr egýtým aile içinde verilir okulda sadece pekiþtirilir.
bizler ailemiz içinde kufur veya siddet gosteriyorsak cocukta okluda ve toplumda bunu uygular ilk once kendi aile duzenimizi tam saglayýmki cocuklarýmýz saglýklý ve tam bir birey olarak topluma kazandýralým.
aile içindeki egitim tam olan cocuklar ve bireyler sansur veya baska zorlayýcý tedbirlere gerek kalmadan dogruyu býlýrlerler ve onu uygularlar..
Ýlk önce kendi ailemizi duzeltelim ki sonra sansur yandasý olalým ben bunu duzeltmýyým devlet duzeltsin yok boyle bisey...
simdi soruyorum sizlere siz sansur yandasý arkadaslar ne kadar kitap okuyorsunuz veya bir sorununuzu kendi bildikleiniz dýsýnda bir kýtap veya dokumana bakarak cozuyorsunuz ben bir cevap vereyim cogunuz biz babamýzdan boyle gorduk dýyeceksiniz.babalarýmýz hata yapmýs olamaz mý iyi dusunun hata insanlara mahsustur..
yanlýþ bildigimiz okadar cok konu varki ...bu sansur konusu size altýn tepside sunulan bir zehir esasýnda butun toplýmu zehirlemek icin konan goz boyamasý.
saygýlarýmla herkese
Yaþasýn dns kardeþliði
saglýgýmýz için filitrelenmiþ su içiyorsak özellikle çocuklarýmýza da saglýklý bilgi vererek saglýklý nesiller oluþturabiliriz
neyi düþünerek yada neye istinaden bu cevabý yazdýðýnýzý bilmiyorum ancak benim kastettiðim siyasi otoritenin anlayýþýyla oluþan sansür anlayýþý deðil,insanlarýmýzý özelliklede çocuklarýmýzý olumsuz etkileyecek müstehcen,bölücü vb. yayýnlara yönelik uygulanan sansürlerdir...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri