REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Digiturk Bayramda Tüm Kanallar Açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 slm

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne yapalım garibanlığın gözü kör olsun bu dünyada her şeyin güzeli parası olana ama inanın bu adamlara zenginde olsam para yediremem insanların basın ve yayın özgürlüklerini şifreli kanallar yapıp engelleyen ve bunu bir amaç ve çıkar haline getirip ceplerine para indiren insanlarla hiç işim olmadı olmazda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun için digitürke telefon mu ediliyor bilgisi olan var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çokta şaşırtcı bişi deyil bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esata54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunun için digitürke telefon mu ediliyor bilgisi olan var mı
    sadece 2 yıl 9.90 olanlara açık ekonomik ve diğerlere kapsam dışı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buna yemleme taktiinden başka birşey deyil ndesımartı alırım nede diji türkü alırım torda fıstık gibi kanallar varken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buna yemleme taktiinden başka birşey deyil ndesımartı alırım nede diji türkü alırım torda fıstık gibi kanallar varken

thor uydusunu trabzondan kac cm lık antenle ızleyebılırız hangı paketler yer almaktadır bilgileriniz beklıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel paylaşım bende d smart var ben çok memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    thor uydusunu trabzondan kac cm lık antenle ızleyebılırız hangı paketler yer almaktadır bilgileriniz beklıyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burdan bulursunuz iyi bayramlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel paylaşım bende d smart var ben çok memnunum
    bunun bu konuya ne ilgisi var digiturk dsmarttan öncede benzeri uygulamaları vardı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evt arkadaslar bayramdayiz ve suan digiturk kapalı vermıs oldukları kampanyanın bır degerı yok bence sadece digiturk üyelerine yapılması dıger kullancılarda bır anlamda etkıler dıye dusunuyorum

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri