Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Digiturk Bayramda Tüm Kanallar Açýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 slm

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne yapalým garibanlýðýn gözü kör olsun bu dünyada her þeyin güzeli parasý olana ama inanýn bu adamlara zenginde olsam para yediremem insanlarýn basýn ve yayýn özgürlüklerini þifreli kanallar yapýp engelleyen ve bunu bir amaç ve çýkar haline getirip ceplerine para indiren insanlarla hiç iþim olmadý olmazda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunun için digitürke telefon mu ediliyor bilgisi olan var mý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çokta þaþýrtcý biþi deyil bence.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý esata54 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bunun için digitürke telefon mu ediliyor bilgisi olan var mý
    sadece 2 yýl 9.90 olanlara açýk ekonomik ve diðerlere kapsam dýþý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

buna yemleme taktiinden baþka birþey deyil ndesýmartý alýrým nede diji türkü alýrým torda fýstýk gibi kanallar varken

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pirler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    buna yemleme taktiinden baþka birþey deyil ndesýmartý alýrým nede diji türkü alýrým torda fýstýk gibi kanallar varken

thor uydusunu trabzondan kac cm lýk antenle ýzleyebýlýrýz hangý paketler yer almaktadýr bilgileriniz beklýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel paylaþým bende d smart var ben çok memnunum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pamuk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    thor uydusunu trabzondan kac cm lýk antenle ýzleyebýlýrýz hangý paketler yer almaktadýr bilgileriniz beklýyorum
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burdan bulursunuz iyi bayramlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sersin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    güzel paylaþým bende d smart var ben çok memnunum
    bunun bu konuya ne ilgisi var digiturk dsmarttan öncede benzeri uygulamalarý vardý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evt arkadaslar bayramdayiz ve suan digiturk kapalý vermýs olduklarý kampanyanýn býr degerý yok bence sadece digiturk üyelerine yapýlmasý dýger kullancýlarda býr anlamda etkýler dýye dusunuyorum

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri