ilgili siteye atıfta bulunmasak bence iyi olur.Ya Bakın beni hepiniz az çok tanırsınız ben su anda toptan iş yapmaktayım tabiki arzalı ürün olacak baska ürün de satıyorum arzalı oluyor fabrikaya yolluyorum gereken yapılıyor ne yapmalıydım arzalı ürünü fabrikaya yollamak servis cözemiyor servis şunu diyiyor fabrikaya yollarım kargo ücret size ait bende bunun üzerine fabrikaya kendim yolladım FİLO PENDİK ŞUBESİ bana ücret ödemeyiz siz ödüyeceksiniz yoksa ürün almıyoruz size geri yolluyoruz bende ücret geri istedim bu garantili ürün bunun ücretini sen ödüyeceksin merih video senin servislere destegin yok hiçbir serviste yeterince yedek malzemen yok destegin yok cekilmişsiniz kenarı tüketici zorda satan zorda vurdum duymazlık ondan sonra neden kızıyorsun derler takdir sizlerin degerli meslektaşlarım
Burdan bircift sözümde fabrikaları savunan forumlara tüketicinin degerli meslektaslarımızın sorunlarını dinliyecekleri yerde engel olmasınlar ondan dolayıdırki hangi forumda oldugunuza DİKKAT edin degerli meslek taslarım bu sorunlar sizlerinde basınıza gelebilir bizler birbirimize destek olmaz ise kimsede destek olmaz basınızı agrıttım hepinizden özür diliyorum
Firmanın teknik sorumlusu oldugu için orada o yüzden o halde bence pek takma![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri