Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tonla kazanada yazdım yazıklar olsun diye yine diyorum yazıklar olsun sonuçta bedavaya kazanmıyoruz hattımızı onların reklamlarına açıyoruz ve karşılığında kontorlerimizi kazanıyoruz ben yazmaya devam edecegim ne kadar tepki okadar iyi sonuç dogurur.
Cogu sitede ben su kadar kontor kazandım bu kadar kontor kazandım diye söylemler oldugu sürece bu gibi önlemleri şirketlerin önlem alması dogaldır.

Kontor olayına fazla kafayı takmayın taktıkca içinden cıkılmaz hale gelir ben hayatımda her olayı gidiş hatta bırakırım reklamdan kontor gelmezse ne olur gidip kontor alırım bu gibi durumlara canımı sıkmam

Bende vodafone cep limitsiz var sınırız 30 ytl ye görüşüyorum rehberimde %90 kişi vodafone o yüzden fazla kontor işlerinizi kafaya takmayın ama sanal ortamda bazı agzı boşlar oldugu sürece bu gibi kampanyalar biter.Gecen gitti gidiyor kontor verdi bazı uyanıklar profiline girdigi noları silip silip gecede 1000 kontor kazananlar olmuş bunada önlem almışlar.

Unutmayın her firmanın web sitesi elemanları var onlar her siteyi inceliyorlar ve bu illegal durumlara hemen el atıyorlar