REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: atv sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atv sorunu

atv seyredemeyenlere şu önerim vardır, evdeki bulunan telsiz telefonu kapatın yada anten kablosundan uzağa götürün düzelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny lerin bazı modellerinde var bu sorun tunerden kaynaklanıyor bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atv seyretmek için özellikle parabol anten kullananlara tavsiyem lnb ayarını iyi yapmalardırı.Parabol antenlerde bu sorun olabiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok sorun lu cihaz geldi bana bu tr3A uydusuyla ilgili kaon tabandan bahsediyorum
    hele bir tanesi ne yaptıysam ntv paketinde sanki sinyal zayıfmışçasına çatır çatır
    kırılmalar yapıyordu 11054/30000 frekansında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrudur özellikle üsküdar tarafında yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tünerden kaynaklandığı ve 4.000mhzlik ek kristalle donma sorunun çözüldüğü söyleniyor.

NTV Paketi Sorunları vede Çozumu (Resimli)
    slm!

arkadaşlar bildiklerime gore receiver içindeki tünerin kapaklarını açın tünerin sol tarafında metalik renkli 2 ayaklı kristal bulunmakta ve üzerinde jf4m16p04g,,(
    f7vz0614) rakamları yazmaktadır. bu kristali hiç sökmeden plaketin lehimli tarafından yeni alacak olduğunuz 4.000 mhz lik kristali havya ile lehimleyin donma yok olsun işte resim....

4.000mhz kristal tak>> donma yok

30000 olanlarda sorun kalmaz

NOT:Arkadşların goruşune gore bu bilgiyi topladım işşalalh yardımcı olmaya calışmışımdır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tünerden kaynaklandığı ve 4.000mhzlik ek kristalle donma sorunun çözüldüğü söyleniyor.

NTV Paketi Sorunları vede Çozumu (Resimli)
    slm!

arkadaşlar bildiklerime gore receiver içindeki tünerin kapaklarını açın tünerin sol tarafında metalik renkli 2 ayaklı kristal bulunmakta ve üzerinde jf4m16p04g,,(
    f7vz0614) rakamları yazmaktadır. bu kristali hiç sökmeden plaketin lehimli tarafından yeni alacak olduğunuz 4.000 mhz lik kristali havya ile lehimleyin donma yok olsun işte resim....

4.000mhz kristal tak>> donma yok

30000 olanlarda sorun kalmaz

NOT:Arkadşların goruşune gore bu bilgiyi topladım işşalalh yardımcı olmaya calışmışımdır)
    614 tunerlerde olumlu bazı tunerlerde olumsuz sonuç veriyo
    tuner değişmesi gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaş doğru uygulama denedim ve oky.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bir türlü ntv sporu açamıyom,ntv nin üzerinde A0 21 23 00****ile devam eden ***i giriyom fakat açmıyor.makinam goldmaster 11400 modeli.yardımcı olursanız sevinirim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ismailgs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben bir türlü ntv sporu açamıyom,ntv nin üzerinde A0 21 23 00****ile devam eden ***i giriyom fakat açmıyor.makinam goldmaster 11400 modeli.yardımcı olursanız sevinirim...
    konuyla ve bölümle alakası nedir acaba

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri