atv seyredemeyenlere şu önerim vardır, evdeki bulunan telsiz telefonu kapatın yada anten kablosundan uzağa götürün düzelecektir.
atv seyredemeyenlere şu önerim vardır, evdeki bulunan telsiz telefonu kapatın yada anten kablosundan uzağa götürün düzelecektir.
sunny lerin bazı modellerinde var bu sorun tunerden kaynaklanıyor bilginize
çok sorun lu cihaz geldi bana bu tr3A uydusuyla ilgili kaon tabandan bahsediyorum
hele bir tanesi ne yaptıysam ntv paketinde sanki sinyal zayıfmışçasına çatır çatır
kırılmalar yapıyordu 11054/30000 frekansında.
doğrudur özellikle üsküdar tarafında yapıyor
tünerden kaynaklandığı ve 4.000mhzlik ek kristalle donma sorunun çözüldüğü söyleniyor.
NTV Paketi Sorunları vede Çozumu (Resimli)
slm!
arkadaşlar bildiklerime gore receiver içindeki tünerin kapaklarını açın tünerin sol tarafında metalik renkli 2 ayaklı kristal bulunmakta ve üzerinde jf4m16p04g,,(f7vz0614) rakamları yazmaktadır. bu kristali hiç sökmeden plaketin lehimli tarafından yeni alacak olduğunuz 4.000 mhz lik kristali havya ile lehimleyin donma yok olsun işte resim....
4.000mhz kristal tak>> donma yok
30000 olanlarda sorun kalmaz
NOT:Arkadşların goruşune gore bu bilgiyi topladım işşalalh yardımcı olmaya calışmışımdır)
evet arkadaş doğru uygulama denedim ve oky.teşekkürler
arkadaşlar ben bir türlü ntv sporu açamıyom,ntv nin üzerinde A0 21 23 00****ile devam eden ***i giriyom fakat açmıyor.makinam goldmaster 11400 modeli.yardımcı olursanız sevinirim...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri