REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: atv sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atv sorunu

Merhaba dostlar elimde sunny cihazım var fakat kaon tabanlı yazılım kullanıyorum .en son uydu güncellmesinde yazılım attım fakat atv gibi bazı kanallar gelmedi manuel girdim yine olmadı.
    Cihaz; h/w 12 03 a5
    Bu konuda zaten yeni yazılım çıkmıyor ama son güncel yazılımı verirseniz sevinirim yoksa cihazı çöpe atacagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş gelmeyen kanalarıyın frekanslarını sinyal gelinceye kadar birer rakam yükselt bakalım gerlecekler mi? Çünkü gelmeyen kanalları ben bu şekilde buluyorum. Birde frekanslarını kontrol et. Biliyorsunuz, Türksat 3 geçince bazı kanallar frekanslarını değiştirdiler. Ondan da kaynaklanıyor olabilir. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu burada işleniyor lütfen buradan takip edin yeni konu açmayın.ve yetkili bir arkadaşta konuyu birleştirsin..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni yazılım attırdım. Atv kanalı açılmıyor.Atv avrupa mevcut ama atv türkiye yok.Sadece atv yok.Lnb yle alakası varmıdır??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsuzadam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni yazılım attırdım. Atv kanalı açılmıyor.Atv avrupa mevcut ama atv türkiye yok.Sadece atv yok.Lnb yle alakası varmıdır??
    yaban tv ntv paketleri çalışıyormu acaba

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tunerdekı xtal krıstalı sokulmeden paralel baglanacak sorun duzelır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes sorunu yazmış ve cevap arıyor.bende yazayım dedim sunny 1030 cihazı modül iptal edip 7010 a çevirdim ve son stream yazılımını yükledim.şu an sadece atv türkiye kanalında çatırtı ve kırılmalar var fakat bu tunerle alakalı değil sanırım sunny yazılımını atınca sorun ortadan kalkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben stream yazılımını kaldırdım ve kaon v 194 yazılımını yükledim.atv nin 11627 olan frekansınıda 11624 edüşürdüm sorun ortadan kalktı denemek isyenler uygulayabilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atv bendede kırılmaya başladı.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri