Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Antalyaspor Haber Hattı...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mehmet Özdilek iddialı konuştu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Malatyaspor teknik direktörüyken deplasmanda Fenerbahçe'yi yendiklerini hatırlatarak, Antalyaspor'un başındayken de yeneceklerine inandığını söyledi.

Mehmet Özdilek, yarın İstanbul'da karşılaşacakları Fenerbahçe'den çekinmediklerini belirterek, ''Fenerbahçe'ye karşı hem futbolculuk dönemimde hem de teknik adamlık dönemimde büyük çoğunlukla galip geldim. Fenerbahçe'yi Malatyaspor'un başındayken İstanbul'da 4-2 yenmiştik. Antalyaspor'da da yeneceğime inanıyorum'' dedi.

Takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Özdilek, şunları söyledi: ''Antalyaspor'a geldiğim günden bu yana aldığımız sonuçlar ortada. Bizim en büyük avantajımız mücadeleci bir takıma sahip olmamız. Bu avantajımızı kullanarak Fenerbahçe'yi yenmek için mücadele edeceğiz. Takımıma güveniyorum. Fenerbahçe deplasmanından en az bir puanla döneceğimizi umut ediyorum. Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyorum. artılarını eksilerini biliyorum.''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mehmet dileğin acemilik dönemleridir normaldır böyle roportajlar vermesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendine güvenmesi ve böyle demeç vermesi gayet normal..Tamam rakip fener ama onu yenen takımlarda Antalyaspordan fazlaları yoktu..Demedi demeyin Antayla sağlam takımdır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri