Antalyaspor'dan Akaydın'a ziyaret..
Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti..
Antalyaspor'un yeni Yönetim Kurulu'nu kutlayan Akaydın, başarılı bir seçim süreci yaşandığını belirterek, yönetimin Antalya'nın ortak sesi, siyasetin dışında olan bir görüntü oluştuğunu, bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Antalyaspor'un ciddi sorunları olduğunu belirten Akaydın, şunları söyledi:
''Bu sorunların çözümünde tüm Antalyalılar sorumludur. Antalyaspor'un önemli alakadarlarından birisi de Büyükşehir Belediyesi'dir. Yasalar bizi kısıtlasa da bu alakadarlığın bilincindeyiz. Gereğini yapmak için uzun süredir Başkan Akıncıoğlu ile görüşüyoruz.''
Akaydın, Antalyaspor'un transferlerinden, teknik direktörden ve hazırlık maçlarında yakalanan çizgiden memnun olduğunu vurguladı.
Antalyaspor'un orta ve uzun vadeli sorunlarının çözümünde, Antalyaspor yönetimi ile büyük bir dayanışma içerisinde olduklarını ifade eden Akaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Uzun vadeli projelerimizin içinde, 33 bin kişilik stadyum da var. Stadyum yapımının, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün asli görevi olduğu halde yapılmaması halinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılması için elimden gelen gayreti göstereceğim.''
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu da Antalyaspor yönetimi olarak Antalya'ya layık, Antalya markasına yakışan kalıcı bir Antalyaspor yaratmak için gayreti göstereceklerini anlattı. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğinin önemine işaret eden Akıncıoğlu, kendi ayakları üzerinde duran bir Antalyaspor yaratmak için çalışacaklarını belirtti. Geçici ve günlük hesapları kurtaracak çözümlerin, Antalyaspor'a uzun vadede faydası olamayacağının altını çizen Akıncıoğlu, şunları kaydetti:
''Antalya'nın desteğine ihtiyacımız var. 6 bin kombine biletin ancak bin tanesini satabildik. Reklam alanlarımızın sadece yüzde 30'unu pazarlayabildik. Ligin başlamasına 1 hafta var. Antalya camiasının Antalyaspor'a sahip çıkmasını istiyoruz. Her türlü katkı bizim için önemli. Miktar önemli değil. Yeter ki Antalya şehri takımı sahiplensin. Bu yıl güzel bir takım oluşturduk. Üst sıraları zorlayan bir ekip olacağız.''

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri