Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Antalyaspor Haber Hattý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Antalyaspor Haber Hattý...

Üç puaný kaçýrdýk

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takýmýn Bursaspor maçýnda çok pozisyon üretmesine raðmen son vuruþlarda etkili olamadýðýný belirtti. Özdilek, "Rakibimiz önünde kazandýðýmýz bir puan baþarý gibi gözüküyor ama aslýnda üç puaný kaçýrdýk ve üzüntülüyüz. Bu hafta Eskiþehirspor maçýný kazanmak zorundayýz" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o sahada deðil üç puan üç beþ tane sakat vermediklerine dua etsinler
    rezil bir stadý var bursasporun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Antalya F.Bahçe'yi önemsemiyor

Turkcell Süper Lig'de alt sýralarda bulunan Antalyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacaðý Fenerbahçe maçýnýn hazýrlýklarýný sürdürüyor.
    Kýrmýzý beyazlý futbolcular, gazetecilere verdikleri röportajlarda, Fenerbahçe maçý öncesinde iddialý konuþtu. Þenol Can, son oynanan Eskiþehirspor maçýnda alýnan beraberliðe üzüldüklerini hatýrlatarak, "7 maçlýk yenilmezlik serimiz var. Fenerbahçe maçýnda da bu serimizi sürdürmek istiyoruz. Fener'den puan ya da puanlar alarak yolumuza devam edeceðiz" dedi.

Vahap Iþýk ise Kadýköy'de zor bir maça çýkacaklarýný belirterek, "Rakibimiz iyi olabilir, ama biz de 4-5 haftadýr çok iyiyiz. Tek sorunumuz gol atamamak. Ýstanbul'a da puan ya da puanlar için gidiyoruz. Fener'den daha çok bizim puana ihtiyacýmýz var" derken, sakatlýktan kurtulan Yalçýn Ayhan ise Fenerbahçe'ye sürpriz yapacaklarýný iddia etti. Fenerbahçe maçýna umutlu baktýklarýný ifade eden Yalçýn, "Ýlk yarýnýn son 2 maçýna çýkacaðýz. Rakibin kim olduðu önemli deðil. Biz alt sýralardan kurtulmak istiyoruz ve Fenerbahçe maçýndan da puanlar bekliyorum" diye konuþtu.

Geçen hafta Eskiþehirspor ile oynanan maçta sahanýn en iyileri arasýnda yer alan Ali Zitouni ise Fenerbahçe'ye gol atacaðýný iddia etti. Fenerbahçe'nin büyük takým olduðunun altýný çizen Tunuslu futbolcu, "Biz de iyi takýmýz. Eskiþehir maçýnda çok pozisyona girdim ama bir türlü gol atamadým. Fenerbahçe'ye gol atýp þanssýzlýðýmý yenmek istiyorum" dedi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek de, Fenerbahçe maçý öncesinde rakibi ile ilgili deðerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe maçýnýn diðer maçlar gibi önemli olduðunu belirten Mehmet Özdilek, "Fenerbahçe'nin gücü, durumunu, konumu itibarý ile de deðerini bilen bir takýmýz. Ama bizim de bilinmemiz gereken yanýmýz, her maça final gözü ile bakýyoruz. Son haftalarda iyi oynadýðýmýz tartýþýlmaz. Ama son vuruþ yollarý, gol bölgelerinde istikrarsýzlýk çok puan kaybýna neden oldu" dedi.

Takýmdaki sakat ve cezalý futbolcularýn her hafta deðiþkenlik yaþadýðýna da dikkat çeken Özdilek, "4-5 haftadýr bir türlü ideal kadromuzu biraraya getiremedik. Bunlarý mazeret olarak ortaya koymuyorum. Takýmdaki her futbolcu, Antalyaspor'a yakýþan mücadeleyi ortaya koyacaðýndan eminim. Bizler, Antalyaspor'un baþarýsý için buradayýz ve önümüzde Fenerbahçe maçý var. Bu maçtan en iyi sonucu alýp, bir sonraki hafta oynayacaðýmýz Ankaraspor maçýný düþünmeye baþlayacaðýz" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende önemsemiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mehmet Özdilek iddialý konuþtu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Malatyaspor teknik direktörüyken deplasmanda Fenerbahçe'yi yendiklerini hatýrlatarak, Antalyaspor'un baþýndayken de yeneceklerine inandýðýný söyledi.

Mehmet Özdilek, yarýn Ýstanbul'da karþýlaþacaklarý Fenerbahçe'den çekinmediklerini belirterek, ''Fenerbahçe'ye karþý hem futbolculuk dönemimde hem de teknik adamlýk dönemimde büyük çoðunlukla galip geldim. Fenerbahçe'yi Malatyaspor'un baþýndayken Ýstanbul'da 4-2 yenmiþtik. Antalyaspor'da da yeneceðime inanýyorum'' dedi.

Takýmýn performansýndan memnun olduðunu ifade eden Özdilek, þunlarý söyledi: ''Antalyaspor'a geldiðim günden bu yana aldýðýmýz sonuçlar ortada. Bizim en büyük avantajýmýz mücadeleci bir takýma sahip olmamýz. Bu avantajýmýzý kullanarak Fenerbahçe'yi yenmek için mücadele edeceðiz. Takýmýma güveniyorum. Fenerbahçe deplasmanýndan en az bir puanla döneceðimizi umut ediyorum. Fenerbahçe'yi çok iyi tanýyorum. artýlarýný eksilerini biliyorum.''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mehmet dileðin acemilik dönemleridir normaldýr böyle roportajlar vermesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kendine güvenmesi ve böyle demeç vermesi gayet normal..Tamam rakip fener ama onu yenen takýmlarda Antalyaspordan fazlalarý yoktu..Demedi demeyin Antayla saðlam takýmdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aynen hele ben hiçç önemsemiyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Antalya sadece maçý kaybetmedi!

Antalyaspor'da, dün Beþiktaþ ile yapýlan Fortis Türkiye Kupasý çeyrek final ilk maçýnda yenilginin yaný sýra 4 futbolcunun sakatlanmasý sýkýntý yarattý.
    Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, Fortis Türkiye Kupasý'nýn ilk ayaðýnda kendi evlerinde avantajlý bir skor elde etmek istediklerini, ancak yenildiklerini söyledi.

''Kupa iki ayaklý bir maçtýr, evimizde avantajlý skor yakalayamadýk. Oyuna bakýldýðý zaman rakibin üzerimizde açýkçasý üstünlük kurduðu bir müsabaka olmadý. Oyun ortada gitti'' diyen Özdilek, kupa maçýnda Ali Zitouni, Sedat, Vahap ve Hakan Özmert'te darbelere baðlý sakatlýklar oluþtuðunu bildirdi. Özdilek, bu 4 oyuncunun hafta sonu oynanacak maça kadar iyileþmelerini umut ettiklerini belirterek, sözlerini þöyle sürdürdü:

''Artýk kupayý bir kenara býraktýk. Hafta sonu Beþiktaþ ile Ýstanbul'da oynayacaðýmýz Turkcell Süper Lig maçýna kilitlendik. Süper Lig'de hafta sonu yine Beþiktaþ ile oynayacaðýz. Ýstanbul'dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Beþiktaþ'a karþý bu sefer üstünlük saðlamak istiyoruz.''

Mehmet Özdilek, iki transfer daha yapmak istediklerini de vurgulayarak, ''Ama önemli olan doðru transfer yapmak. Asýl hedefimiz, problemli oyuncularý kazanmak'' diye konuþtu.

Orhan Ak ve Korhan'ýn sakatlýklarýnýn sürdüðünü vurgulayan Özdilek, Orhan Ak'ýn Denizlispor maçýnda, Korhan'ýn ise Beþiktaþ ile oynayacaklarý kupa rövanþýnda takýmdaki yerini alabileceðini sözlerine ekledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Antalya'nýn makus talihi

Turkcell Süper Lig'de 18. haftanýn son maçýnda Beþiktaþ'a 1-0 yenilen Antalyaspor, rakibi karþýsýndaki ligdeki galibiyet özlemini 12 maça çýkardý. Beþiktaþ karþýsýnda lig maçlarýndaki son galibiyetini 1997-98 sezonunun ikinci yarýsýnda Ýstanbul'da yapýlan maçta 1-0'lýk skorla alan Antalyaspor, daha sonra yaptýðý 12 lig maçýnýn 9'unu yitirirken, 3 kez berabere kaldý.
    -ÖZDÝLEK YÖNETÝMÝNDEKÝ ANTALYASPOR'UN LÝGDEKÝ 2. YENÝLGÝSÝ-

Antalyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde ligdeki 2. yenilgisini Beþiktaþ'tan aldý. Ligde 8. hafta sonunda Joseph Jarabinsky'nin yerine göreve getirilen Özdilek, takýmýnýn baþýnda çýktýðý 10. maçta 2. kez sahadan puansýz ayrýlmanýn üzüntüsünü yaþadý. Özdilek yönetimindeki Antalyaspor, ligde diðer yenilgisini de yine Ýstanbul'da Fenerbahçe karþýsýnda almýþtý.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri