Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910
99 sonuçtan 91 ile 99 arası

Konu: Türk Hava Kurumu+Bayram=Kurban derisi Yıllardır aynı problem!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bsri orada bir dur bence çok yalnış bir düşünce müslüman biriysen mutlak surette kendini zırha alacagın bir cemaatin içine girmelisin diğer türlü nçok zor bence isim vermeden güvenmem de çünkü hepsi aynı kefeye girmez
    CABBARİ, ben onları kötülemiyorum veya kötüdür gibisinden bişey demiyorum. yanlış anlaşılmasın. ben herhangi bir cemaate girmiş değilim ama neyin ne olduğunu bilirim. Mevzu o değil. Mevzu kurban kesme mevzusu. Kesersem ben keserim, başkalarına bırakmam o işi. Bunu demek istedim, Yapı olarak ben kimseye kolay kolay güvenmem, bu yuzdende onlarada guvenmem. Sanırım anlatabildim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya cemaat nedir neden bir cemaata üye olmak lazım bizi korusun diye mi bize para yardımı yapsın diyemi yada bizi kullansın diye mi dert ne hani bizim dinimiz saf ve değişmemiş tek dindi bu cemaatlerin acıklamasınıma gerek duyuyor var mı böyle birşey birde hangi cemaatte bireyin sorma tartışma hakkı var anlaşılmayan biri olduğumu biliyorum benim dinim yapılan yardım türü söylenmesini ayıplıyor diye biliyorum ister thk ister cemaatlere verin ama bunu deşifre etmek ayıp geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.ALLAH 1,Dinimiz 1,kitabımız 1,peygamberimiz bir ama neden ayrı ayrı cemaat diyorsan sebebi belli ne yaratan RABBİMİZİ,ne dinimizi,ne kitabımızı nede peygamberimizi tanımamışız.kitabimız kur-anı okumamışız,peygamber efendimiz gibi yaşamamışız,onun için kim işimize ve kolayımıza gelmişse ona biat etmişiz ve parçalanarak cemaat cemaat,grub grub bölünmüşüz vede bizleri istedikleri gibi kullanıyorlar ve de kitabımızın manasını okumazsak,peygamberimizin sünnetiyle yaşamazsak kullanmaya devam edecekler.Saygı sevgilerimle selamlar.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sizlerle aynı kanıda değilim HİRZAMANDA CMAATLERE TABİ OLMAK ZORUNDAYIZ DİĞER ARKADAŞALRIN FİKİRLERİNE SAYGILIYIM BENİM TERCİHİM BU YONDE
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayvan'ın mutlaka kesilmesi gerekir.
    her hangi bir kuruma bedeli verilerek kurban vazifesi yerine gelmiş olmaz.
    derisini ise evde post olarak kullanmak kızılaya ve THK ye vermekten iyidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elbette isteyen istedigi yere verebilmeyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senelerdir kesmek nasip oldu thk bana gelip bana vereceksin demedi yada kızılay gelip bana vereceksin diye ASALET BOYDA DEĞİL SOYDA OLMALI
    İNCELİK BELDE DEĞİL DİLDE OLMALI
    DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL ÖZDE OLMALI
    GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL YÜREKTE OLMALI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya cemaat nedir neden bir cemaata üye olmak lazım bizi korusun diye mi bize para yardımı yapsın diyemi yada bizi kullansın diye mi dert ne hani bizim dinimiz saf ve değişmemiş tek dindi bu cemaatlerin acıklamasınıma gerek duyuyor var mı böyle birşey birde hangi cemaatte bireyin sorma tartışma hakkı var anlaşılmayan biri olduğumu biliyorum benim dinim yapılan yardım türü söylenmesini ayıplıyor diye biliyorum ister thk ister cemaatlere verin ama bunu deşifre etmek ayıp geliyor
    Bu kurban bağışı yapanlar öyle de bir deşifre ediyorlar ki " biz afganistan'a 3 kurban gönderdik" , "ögrencilere verdik" vs. cevremde en cok duydugum cümleler

Entresan bi milletiz,cemaate (herhangi bir dini topluluk) girmeyi biliyoruz ama yapılan yardımların hava atar gibi söylenmemesi gerektigini bilmiyoruz..

Sonucta bende basri abiden yanayım,eger bi kurban kesilecekse kendim kesmeliyim..Yok taksitle alacagım ögrencilere verecegim yok Afganistan'a yollayacagm bunlar bana biraz hava civa geliyor..Herkes kendi cemaati icin calısıyor ; resmen ondan alma bizden al olayı var..bagıs olayı , hayır olayı ortadan kalkmıs durumda bizzat cıkar icin yapılıyor

Vede ben o yurtdısındaki ögrencilerin ne sefa sürdüklerine de coooook iyi biliyorum..Kimse bosa hikaye anlatmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meydancı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayvan'ın mutlaka kesilmesi gerekir.
    her hangi bir kuruma bedeli verilerek kurban vazifesi yerine gelmiş olmaz.
    derisini ise evde post olarak kullanmak kızılaya ve THK ye vermekten iyidir.
    thk nın resmi içkili balolarında bir şarap kadehinin ücreti olmaktansa evde pos olur daha iyi sana katılıyorum

bu cemaat olayınıda kapatalım başka yerlere çekiliyor isteyen istediği yere versin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri