vatandaşın derisi deyip geçme kardeşim.o derilerle ne uçaklar uçuruluyor, ne silahlar alınıyor,neler yapılıyor bir bilsen.
Teşekkur: 0
vatandaşın derisi deyip geçme kardeşim.o derilerle ne uçaklar uçuruluyor, ne silahlar alınıyor,neler yapılıyor bir bilsen.
yahu milletin savunma sanayine karşı olduğu yokki...
elbette savunması da taarruzuda güçlensin gelişsin...bunun için ne gerekiyorsa yapılsın...
burada bir sorun yok...
ancaaakkk, verilen kurban derileri (veya kurban bağışları) bağışlayan kişilerin istedikleri yere gitmiyorsa, onlarla uçak uçurulmuyorsa, silah alınmıyorsa orada sorun var...
o sorundan ötürüde kimse bağış vermez...
bu sadece thk için değil herkes için geçerli?
Daha öncede söyledim, thk madem deri veya bağış istiyor, halkın istediği şekilde değerlendirsin...bu kadar basit...
ayrıca ben derimi içimin sinmediği yere vermem...kendim kullanırım yine vermem...
selametle...
şimdi kurban önemli bir mevzu arkadaşlar
hali vakti yerindeyse müslümana vaciptir
derisini kullanma selahiyetide o kişidedir ister alır ister satar ister bağışlar konu o değil!!
konu neden thk kurban derilerini zorla toplamaya çalışıyor neden toplayanları polis zoruyla deşifre edip rezil ediyor konu o!!
bana kalırsa madem ülkede böyle bir uygulama zorbacılık yapılacak thk ya varıncaya kadar ne kurumlar var onlar toplasın benim verdiğim derimin parasının thk nın savunma sanayinde kullandıgına inanmıyorum en azından bir kısmının
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
toplama yetkisinin kimde olduğuna aklım ermez umurumda da değil bildiğim verme yetkisinin bende olduğu
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
derinizi illede thk'na verin diyen yok.siz kendiniz kullanabilirsiniz ama yukarıda bağışlanan derilerin istenilen yerlere gitmediğini,o derilerin paralarıyla uçaklar uçurulmadığını,savunma sanayi için silah alınmadığını iddaa ederek bu yazıları okuyanların midesini bulandırıyor ve çok büyük bir kurumu zan altında bırakıyorsunuz.
bu durumda sizi bu iddalarınızı ispatlamaya davet ediyorum.ya ispatlarsınız yada yazınızı editlersiniz.
bu arada bir hatırlatma:eğer yukarıda yazılanlar gibi thk topladığı derileri partilerde falan çarçur etseydi hiç merak etmeyin bu ül***i yönetenler kör değiller.deri toplama işini tekrar tekrar thk'na vermezlerdi.
ayrıca thk bu derileri sadece kendi hesabına toplamıyor.organizasyonu yapıyor ve yukarıda alıntıda belirttiğim gibi gerekli yerlere bölüştürüyor.
iddaa da bulunan arkadaş sizden en kısa zamanda açıklama bekliyorum.
thk ramazan ayında okullara fitre zarfı göndererek okullardan para topluyor.
sadece hatırlatmak istedim.
sen osmanın öne sürdüğü iddaların aksini ıspatlayabilirmisin..bunun cevabını thk başkanı bile veremez...çünkü beleş gelen herşey erezyona uğramaya mahkumdur...bu kurumdan bugüne kadar hiç hesap soranı duydunmu kardeşim..hesap sorulsa bile,gerçek rakamlarla konuştuğuna neden inanalım...bu memlekette çivisi çıkmadık,yolsuzluğa hırsızlığa suistimale bulaşmamış bir resmikurum göster dişimi kırayım...yüz yıldır bu ülkede kurban derileri zorbalıkla bir kurumun depolarında toplanıyor fakat kurbanla deriyle alakası olmayan ülkelerden silah ve uçak alıyoruz..bu ne çelişki..bırakın isteyen istediğine versin...
CİMBOMLU
bende bu olaya yıllardır karsıyım evet kurban kesmek nasip olmadı ama nasip olursa ben thk derisini vermem cunku bu gibi seyler devlet kurumlarına verılmez ve dıyorumkı yakaarım cope atarım ama o kuruma vermem cunku ben dayatmaya karsıyım bır arkadas dedıkı o paralar savunma sanayayısıne gıdıyor eger orada oyle bır sıkıntı varsa gelsınler halka muracat etsınler bu halk en guzelını ve en iyisini alır ama bu halka dayatma yapmasınlar
ülkemizde sözde demokrasi var ama özde o demokrasi MÜSLÜMAN a malesef yok papa ölürür hepimiz HIRISTİYAN oluruz, hırant ölür hepimiz ERMENİ oluruz. bu ülkenin % 80 i TÜRK bir tek gün hepimizTÜRK olmuyoruz.gene ülkenin sözde % 99 u MÜSLÜMAN ama hepimiz müslümanız diyemiyoruz başımızı örteriz şurda örtersin burda örtemezsin derler caminin yolunu bilmeyen adamın biri çıkar namazda ayetler türkce okunacak der dini vecibe kurban keseriz jandarmayı başımıza dikerler derileriniz THK derler bi ERMENİ ye bir hırıtiyana bir yahudiye bir ataiste bir ruma aynı dayatmayı yapabilirmisin yapamazsın anında hepimiz ermeni, yahudi, hırıstiyan rum olur çıkarız malesef bindiğimiz dalı kesmek bizim huyumuz bak bi savaş olsun çanakkale veya kurtuluş savaşı benzeri hepimiz TÜRK ve MÜSLÜMANIZ diye bağırırız yürü be aslanım kim tutar seni ölürsen şehit kalırsan gazi diye nasıl gaz veririz sebep başımız sıkıştıda ondan. ALLAH bu millete bir kurtuluş savaşı bir çanakkale destanı daha yazdırmasınAMİN .SELAMLAR
SAVUNMA SANAYİCİLER..... ya da temsil-i heyeti
03.102008 Tarihinde AKTÜTÜN Karakolu yerle bir edildi. Bu ülkede savunma sanayiniz vardı ise oradaki Mehmetciği'mi tepelerden vuranlar neden yerin dibine gömülmedi.
Bu ülkede bırak savunma sanayiini Hava Kuvvetleri dahi var. Bir tane Jet, bir tane Helikopter dahi baskın görüntüsünde yok. Günlerce yürüyerek o bölgeye gelen teröristleri görmeyen ..Civa Kuvvetim, yada zengin çocuklarına paraşüt atlama yada eğitim veren tHk beni mi temsil ediyor? Bu sorun sadece benimle alakaladır. Bende güvenmediğim bu kurumlara deri değil bitimi vermem. Yukarıdaki gibi ispat isteyen olursa yazsın savunma görevi olanların benim Mehmetciğimi savunmadığını bende ispatlayacak görüntü adresi vereyim..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri