Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
99 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Türk Hava Kurumu+Bayram=Kurban derisi Yıllardır aynı problem!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu bariz zorbalık değilde nedir??
    zorbalığın,haydutluğun hırsızlığın dikalası ağababasıdır..kanunlarla resmileştirilmiş eşkiyalığın yirmibirinci yüzyıl versiyonunun dünya üzerinde kalmış türünün son örneği....donatsınlar bakalım şarap sofralarını..iyi zıkkımlanmalar.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zorbalığın,haydutluğun hırsızlığın dikalası ağababasıdır..kanunlarla resmileştirilmiş eşkiyalığın yirmibirinci yüzyıl versiyonunun dünya üzerinde kalmış türünün son örneği....donatsınlar bakalım şarap sofralarını..iyi zıkkımlanmalar.
    biraz agır cümleler ama gerçek payıda yok değil
    yıllar önce siyasilerimizden birisi çıkıp thk nın kurban derilerinden elde ettiği parayı içkili resmi balolarda kullandıgını söylemişti bu çok mide bulandıran bir ifade idi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kavlak74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu konuya değindiğin için kardeş senden allah razı olsun ben satıp caminin ihtiyaçları için kullanıyorum thk kurbanı alırken kime yardım ediyorda karışıyorlar fitreyi ver deriyi ver parayı al yan gel yat ooh ne ala değilmi yapılan hizmet ne bana anlatsınlarda destek olalım

sen kurbanı alırken camimi yardım ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gezginemlak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen kurbanı alırken camimi yardım ediyor
    elbette camı yardı yerı kuruluşu degıl.
    cami ıbadetımızı yaptıgımız Allah ın evi dir.ve bızler Allah ıcın orada cemaat kurarız.neyse bızler ne zaman nerede olecegız meçhul ama bırgun dag basında oldugunde cenaze namazın orada yardımlar sayesınde yapılmıs bır camıde kılınır.hayat musterek bana sacma deme ama gercek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende vermem eskisi gibi kimse vermiyor zaten burda bazıları cebini dolduruyor neyin ne oldugu belli deyil
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sene aldıkları derileri nerede kullanacaklarını açıklasınlar bakalımda görelim
    bir çok yurt ve kurumun topladıgı derilere jandarma eşliğinde el komuşlar
    her sene olanlar yinelendi maalesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

döndük geldik yine aynı yere bakalım bu sene neler olacak?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    döndük geldik yine aynı yere bakalım bu sene neler olacak?
    aynı şeyler olabilir bu senede.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hersene kurumların taktikleride değişiyor...
    bildiklerimi söyleyeyim...
    nur cemaati yutdışında kurban kesiyormuş..
    parayı veriyorsun sana arife günü 5 kilo et getiriyormuşlar... (bu kurbanmı adakmı anlayamadım...kurban bayram namazından sonra kesilmeli diye biliyorum)

süleymancılarda her duruma uygun var...
    etin hepsini alacağım diyorsan hisseye giriyorsun derisi ve işkembesi kalıyor hissenin hepsini alıyorsun... istersen yarısını bağışlıyorsun...istersen tamamını... sana kalmış...
    "aaa kurban ne kadar da pahalı alamayacağım herhalde" dersen, senden 60 euro alıyorlar..romanyada kesiyorlar...orada da var kursları... tabi et gelmiyor...oradaki talebeler e veriliyor... bu zannedersem nur cemaatindede var...farklı memleketlerde kurban bağışı yapabilme olayı...

en güzeli de gidip pazardan kurbanını kendin seçip gözünün önünde duasını yaparak kesmek...allah herkese nasip etsin... bu yıl işler tersine döndü kesemeyeceğim herhalde...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hersene kurumların taktikleride değişiyor...
    bildiklerimi söyleyeyim...
    nur cemaati yutdışında kurban kesiyormuş..
    parayı veriyorsun sana arife günü 5 kilo et getiriyormuşlar... (bu kurbanmı adakmı anlayamadım...kurban bayram namazından sonra kesilmeli diye biliyorum)

süleymancılarda her duruma uygun var...
    etin hepsini alacağım diyorsan hisseye giriyorsun derisi ve işkembesi kalıyor hissenin hepsini alıyorsun... istersen yarısını bağışlıyorsun...istersen tamamını... sana kalmış...
    "aaa kurban ne kadar da pahalı alamayacağım herhalde" dersen, senden 60 euro alıyorlar..romanyada kesiyorlar...orada da var kursları... tabi et gelmiyor...oradaki talebeler e veriliyor... bu zannedersem nur cemaatindede var...farklı memleketlerde kurban bağışı yapabilme olayı...

en güzeli de gidip pazardan kurbanını kendin seçip gözünün önünde duasını yaparak kesmek...allah herkese nasip etsin... bu yıl işler tersine döndü kesemeyeceğim herhalde...
    selametle...

bu işler yanlış işler... Kendi düşüncemdir yanlış anlaşılmasın.
    yok nurcusu yok süleymancısı.... Alayına güvenmem.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri