yıllardan beri bu mesele tartışılır durur...
bir kısım "devletin hava gücü, elbette elinden tutmak gerek, desteklemek gerek...diğer ne idüğü bilinmeyen!!! kurslara veripte gericimi yetiştireceksiniz memlekete" der
Diğer kısımda "kardeşim allah rızası için kesildi bunlar. thk bunların gelirleri ile partiler veriyor, faize yatırıyor" der...sürer gider vesselam... (ki bende böyle düşünüyorum..hatta bir kaç sene evvel thk ya bağışlanan kurban paralarının yarıdan fazlası kesilmemiş farklı işlerde kullanılmıştı...medyada bayaa bir yerkaplamıştı bu olay)

Madem thk bu derileri istiyor..halkın dini duygularını hissiyatını dikkate alıp ona göre davranmak zorunda...
yoksa ne olur?
ne olacak deri alamaz...

kızılayda öyle...nasıl bir yapılanma var sistem var bilmiyorum...memleketteki deniz feneri, cansuyu vs yardım kuruluşlarına tonlarca para akarken kızılay uyuyor...kahroluyorum yemin ederim...eski adı hilali ahmer olan kızılay, buram buram müslüman türk kokarken diğer yardım kuruluşlarının revaçta olması çok acı...hiçte adı ile bağdaşmıyor...
kişilerin dinine dinayetine saygı göstermen lazım...farklı yollara giderse yardımlar yardım gelmez...Geçen bir arkadaşım söyledi, deniz fenerine gelen yardımlar bıçak gibi kesilmiş...çok zayıfmış...millet enayimi bazılarının babalarının çiftliği gibi gördükleri yere bağış yapsın
selametle...