REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
99 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türk Hava Kurumu+Bayram=Kurban derisi Yıllardır aynı problem!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadece senin miden bulanıyor bu kadar adamın içinde biri çıkıpta benim midem bulanıyor diyen yok!!
    artı benimki iddia değil yukarıdada yazdım iyi okuyun şahsi görüşüm saygı göstermelisiniz!!!
    selametle
    benim midem ne bulanacak.ben bileceğimi biliyorum.
    orda yazdıklarımı sizin yazdıklarınızla ilgili değilki iyi okuyun diyorsunuz.asıl siz iyi okuyun.
    thk'yı göreve çağırmama gerek yok.onlar zaten işlerini yapıyorlar.korsanlarla mücadele edecek olanlar vatandaşında yardımıyla kolluk kuvvetleridir.
    herkes kendi kapısının önünü temiz tutarsa şehir tertemiz olur.
    şahsi fikrinizede saygısızlık eden yok.bunuda dile getirmeniz anlamsız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır çok yalnış!!
    mubarek bir ugurda kestiğin hayvanın derisi yakılıp çöpe atılamaz en iyi şekilde değerlendir
    maneviyatuı yuksek olsun yeter
    selametle
    evet haklısınız ben orada şunu demek istedım gecen seneydı bir camiye verilen derileri polis zoru ile geri alınıyordu işte ben olda olsam o deriyi alır onların gözunun onude yakar yınede onlara vermemdı ben dayatmaya karsıyım isteyen istedıgı yere versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurban derimi.....deniz fenerine ve camilere seve seve veririm dee.........
    türk hava kurumuna yada kızılaya asla bir kılını bile vermem.......

ben....benden olan samimi insanlara veririm dini bir vecibemi.......adı türk olan ama...kafası beyni satılmışlara değil.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yenı yapılan cami derneklerıne verıyorum cunku camının eksıklerını toplumca bırlıkte gıdermış bulunuyoruz boylece...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zengin çocukları pilanör uçuracaklar ya da yamaç paraşütü işleri ile uğraşacaklar diye thk ye ne diye kurban derisi verilecekmiş ki.hiçbir şeffaflık yok..bu kurban derileri paraları ne oluyor nereye harcanıyor belli değil...yeri geldi mi bu devlet laik bir devlet din işleri devlet işlerinden kesinlikle ayrılmalıdır derler iş menfaat olunca ortada laiklik falan kalmaz.kurbanın derisini satarsın muhtaç olan fakir bir öğrenciye ya da aileye verirsin daha iyi ya....pilanör uçuracaksa zengin çocukları versinler paralarını thk ye öyle uçursunlar.bir dini argümanın bir ibadetin yamaç paraşütü ya da pilanör eğitimi ile ne alakası olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kurban derisini garibanlara veririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecen sene çanakkalede kurban derisini toplamayan! kabul eden bir ögrenci yurduna baskın düzenleyip zorla derilere el komuşlardı bu zorbacılık değilde nedir?
    Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet haklısınız ben orada şunu demek istedım gecen seneydı bir camiye verilen derileri polis zoru ile geri alınıyordu işte ben olda olsam o deriyi alır onların gözunun onude yakar yınede onlara vermemdı ben dayatmaya karsıyım isteyen istedıgı yere versin

Mesajım'da yasanın maddelerini oraya koydum.sizlerde bahsettiginiz bu olayın gerçek belgelerini ekleyin.gördümle,duydumla olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesajım'da yasanın maddelerini oraya koydum.sizlerde bahsettiginiz bu olayın gerçek belgelerini ekleyin.gördümle,duydumla olmaz.
    usta kızılay bile acıklama yaptı dün THK'ya kurban derilerin zorla toplaması yanlıs diye......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta kızılay bile acıklama yaptı dün THK'ya kurban derilerin zorla toplaması yanlıs diye......
    c) Türk Hava Kurumu Şubelerince, kurban derileri ve bağırsak toplama ile fitre ve zekat zarfı dağıtmak suretiyle nakdi ve ayni yardımın toplanması, bu faaliyetler sırasında yapılacak harcama ve elde edilecek gelirlerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Türk Hava Kurumu, Türkiye Kızılay Derneği, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye Diyanet Vakfı arasında paylaşılmasına ait esas ve usulleri,

Kızılayın açıklaması dogru olabilir.Ama 1999 yılında çıkan yasa bunu gerektiriyor.şimdi biz burda şu dogru,bu dogru polemigine girmemeliyiz.ben sadece çıkan yasanın deri toplama hakkını THK'na verildiginden bahsediyorum.Aslın'da en güzeli yeni çıkarılacak bir yasayla bu durum düzeltilebilir.

saygılar,selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurban derimi.....deniz fenerine ve camilere seve seve veririm dee.........
    türk hava kurumuna yada kızılaya asla bir kılını bile vermem.......

ben....benden olan samimi insanlara veririm dini bir vecibemi.......adı türk olan ama...kafası beyni satılmışlara değil.....
    bravo güzel anlatmışsın hadiseyi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri