REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
99 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Türk Hava Kurumu+Bayram=Kurban derisi Yıllardır aynı problem!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hersene kurumların taktikleride değişiyor...
    bildiklerimi söyleyeyim...
    nur cemaati yutdışında kurban kesiyormuş..
    parayı veriyorsun sana arife günü 5 kilo et getiriyormuşlar... (bu kurbanmı adakmı anlayamadım...kurban bayram namazından sonra kesilmeli diye biliyorum)

süleymancılarda her duruma uygun var...
    etin hepsini alacağım diyorsan hisseye giriyorsun derisi ve işkembesi kalıyor hissenin hepsini alıyorsun... istersen yarısını bağışlıyorsun...istersen tamamını... sana kalmış...
    "aaa kurban ne kadar da pahalı alamayacağım herhalde" dersen, senden 60 euro alıyorlar..romanyada kesiyorlar...orada da var kursları... tabi et gelmiyor...oradaki talebeler e veriliyor... bu zannedersem nur cemaatindede var...farklı memleketlerde kurban bağışı yapabilme olayı...

en güzeli de gidip pazardan kurbanını kendin seçip gözünün önünde duasını yaparak kesmek...allah herkese nasip etsin... bu yıl işler tersine döndü kesemeyeceğim herhalde...
    selametle...
    sana kesinlikle katılıyorum kubanını kendin gözünle alıp hatta yapabiliyorsan kendin kesmelisin ama paran çoktur güvendiğin bir cemaate yada kursa herneyse bir tarafa bağışlayabilirsin bunda bir sakınca yok fakat son yıllarda parayı alıp başka yerlerde kullanıyorlar diye bir dolantı var buda tamammen yalnış o zmana kurban olmaz kurbana giyrmez illaki kanın akması gerek adı üzerinde kurban para bagış falan olmaz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada her kurmban bayrımına thk arabaları gelip deri topluyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

THK yıllardır kurban derisini toplayıp parayı kırıyor. Deriyi verenlere de 5 kuruş vermiyorlar. Size tavsiyem derinizi toprağın altına gömün yine de THK'ya vermeyin.
    Konu CABBARİ tarafından (10-11-2009 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: siyas

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük konuşmak istemiyorum ama hiçbir güç kurban derimi thk" ya vermemi sağlayamaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede bende hersene deniz fenerine vereyim istiyorum ama olmuyor adamların bir şirket daha kurmasına paralarla oğullarına düğün yapıp şahitlerini başbakan yapmalarını sağlayamaz bu son ALLAH korusun ama bir savaş halinde hükümetle ve yandaşlarıyla bağra bağıra kurtarırız bu memleketi nasılsa slogan güzel durmak yok yola devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ne güzel şeyler yazılmış askerimiz için helal olsun biz idam etmişik bile askeri valla gercekten durmak yok yola devam önünüzde acık iktidarın yanlısı olamak insana ne kadar güç veriyor kubilay olayını hatırlayan var mı bilmem tam o kıvamdasınız arkadaşlar yapılan birşey söylenmez dinen günahdır ayıpdır bunu bilmeniz gerek kim nereye verirse verir o asker orayı basmış şunu yapmış hikayelerine de karnımız tok başbakanınızın deyimiyle ıspatlamıyan neyse o onun terbiyesi ben söyliyemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şunu anlamıyorum neden thk njeden kızılay vs başka bir kurum değilde özellikle thk???
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kurban derisini kişi istediği kuruma verebilmelidir.zorlama olmaması gerek bence....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu işler yanlış işler... Kendi düşüncemdir yanlış anlaşılmasın.
    yok nurcusu yok süleymancısı.... Alayına güvenmem.
    bsri orada bir dur bence çok yalnış bir düşünce müslüman biriysen mutlak surette kendini zırha alacagın bir cemaatin içine girmelisin diğer türlü nçok zor bence isim vermeden güvenmem de çünkü hepsi aynı kefeye girmez
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkemizde sözde demokrasi var ama özde o demokrasi MÜSLÜMAN a malesef yok papa ölürür hepimiz HIRISTİYAN oluruz, hırant ölür hepimiz ERMENİ oluruz. bu ülkenin % 80 i TÜRK bir tek gün hepimizTÜRK olmuyoruz.gene ülkenin sözde % 99 u MÜSLÜMAN ama hepimiz müslümanız diyemiyoruz başımızı örteriz şurda örtersin burda örtemezsin derler caminin yolunu bilmeyen adamın biri çıkar namazda ayetler türkce okunacak der dini vecibe kurban keseriz jandarmayı başımıza dikerler derileriniz THK derler bi ERMENİ ye bir hırıtiyana bir yahudiye bir ataiste bir ruma aynı dayatmayı yapabilirmisin yapamazsın anında hepimiz ermeni, yahudi, hırıstiyan rum olur çıkarız malesef bindiğimiz dalı kesmek bizim huyumuz bak bi savaş olsun çanakkale veya kurtuluş savaşı benzeri hepimiz TÜRK ve MÜSLÜMANIZ diye bağırırız yürü be aslanım kim tutar seni ölürsen şehit kalırsan gazi diye nasıl gaz veririz sebep başımız sıkıştıda ondan. ALLAH bu millete bir kurtuluş savaşı bir çanakkale destanı daha yazdırmasınAMİN .SELAMLAR
    S.A.Muhterem kardeşim bütün kalbimle katılıyorum sana.Hani dinini yaşayan bu kesim irticacıydı?kurban derisi veya bağış yaptığın zaman ne namazı soruyorlar nede başörtüsünü, yeterki gelsin paralar.Sana öbür tarafta faydası olacak kişi veya kurumlara verirsen daha iyi olur diyorum.Yüce RABBİM Müminlerin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.Selamlar.AEO.

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri