REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MCT ler hakkında açıklama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MCT ler hakkında açıklama

MCT kanalları 15 Aralık 2008 tarihinden itibaren Eurobird 9 uydusuna taşınacaktır. Sitesinden verilen bilgiye göre Hotbird'e bakan çanağınıza multifeed takarak izleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlamadım. bu cihaz nerden temin edilecek. nasıl takılacak. bu cihazın görevi ne . Yani mct kanallarının şifrelerini kıracak mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadım. bu cihaz nerden temin edilecek. nasıl takılacak. bu cihazın görevi ne . Yani mct kanallarının şifrelerini kıracak mı?
    Neyi anladın çok merak ettim doğrusu arkadaş bir açıklama yapsın sende kendince sallamışsın anlamış olsaydın sanırım soru niyetinde bir ifade kullanmazdın neyse sağlık olsun sağlıcakla kal .
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dreamlike Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MCT kanalları 15 Aralık 2008 tarihinden itibaren Eurobird 9 uydusuna taşınacaktır. Sitesinden verilen bilgiye göre Hotbird'e bakan çanağınıza multifeed takarak izleyebilirsiniz.
    Ewet bende mctlerde bütün kanallarda gördüm mct olduğu gibi taşınıyor hotbird uydusunda sanırım izi kalmıyacak artık.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dediğin aparat bu arkadaşım

bu herhangi bir örnek
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açıklama böyle, doğrudur eurobird'e geçiyorlar.

On the 15/12/2008 all the MCT channels will be moving from hotbird to eurobird 9 east

FREQ 12092 H

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav onlar pr.no kanalı makina degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav onlar pr.no kanalı makina degil
    Arkadaşın nerden bulabiliriz diye kastettiği şey mct ler değil multifeed cihazı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşın nerden bulabiliriz diye kastettiği şey mct ler değil multifeed cihazı
    ben öyle anlamamışım

Neyse yanlış anlaşılma olmuş özür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MCT Kanalları Hotbird'den Eurobird 9 Geçti !!!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri