yemin ediyorum üzüldüm...
neden diceksiniz ;
Çünkü bunun işlediği suçları işleyen bir sürü hain var.
sadece 1 tanesine ceza verilmesine üzüldüm...
isim vermicem ama herkes biliyor göz önündeki hainlerin kim olduğunu...
TEMZİLEYİN ŞU MECLİSİ ARTIK TEMİZLEYİN... YETER !!!

Teşekkur:
04.12.2008 persembe
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}ALMANYA'nın Münster kentindeki Rheine semtinde oturan 38 yaşındaki Çağlar Göksal, eşini, 7 ve 15 yaşındaki iki çocuğunu öldürdükten sonra yaşamına son verdi.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}ISPARTA'da, 16 yaşındaki öğrencisi Y.C. ile cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen beden eğitim öğretmeni 33 yaşındaki F.E.Ö., İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurarak kendisiyle ilgili soruşturma açılmasını istedi.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 'kredi kartıyla kurbanlık alınabilir mi?' tartışması ilahiyatçıları ikiye böldü. İlahiyat profesörü Şahin Filiz, 'kredi kartıyla borçlanarak kurban kesilmez' dedi. Bu görüşe Diyanet karşı çıktı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı da buna karşı çıktı ve dini açıdan sakınca olmadığını, kredi kartıyla kurbanlık alınabileceğini açıkladı.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}GÜVEN 2008 Milli Kriz Yönetim Tatbikatı çerçevesinde Ankara, İstanbul ve Kocaeli'nde eş zamanlı olarak ilk kez fiili kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (KBRN) tatbikatı gerçekleştirildi.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}
BU HABERİN DETAYI
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}Bahçeseverlere müthiş bir sürpriz. ‘Rüya bahçeler 7 renk 98 çiçek kitabı’…
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}BURSA’da, internette düzenlediği ‘annemi nasıl öldürürüm?’ anketinden sonra, en çok oy alan öldürme şekline göre, annesi Asiye F.’yi boğarak öldüren, daha sonra da cesedini parçalara ayırıp çöp poşetine koyarak denize atmak isterken yakalanan 17 yaşındaki M.F.nin, akli dengesinin yerinde olduğuna ilişkin doktor raporu verildi.

Yer imleri