yemin ediyorum üzüldüm...
neden diceksiniz ;
Çünkü bunun iþlediði suçlarý iþleyen bir sürü hain var.
sadece 1 tanesine ceza verilmesine üzüldüm...
isim vermicem ama herkes biliyor göz önündeki hainlerin kim olduðunu...
TEMZÝLEYÝN ÞU MECLÝSÝ ARTIK TEMÝZLEYÝN... YETER !!!

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý
04.12.2008 persembe
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}ALMANYA'nýn Münster kentindeki Rheine semtinde oturan 38 yaþýndaki Çaðlar Göksal, eþini, 7 ve 15 yaþýndaki iki çocuðunu öldürdükten sonra yaþamýna son verdi.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}ISPARTA'da, 16 yaþýndaki öðrencisi Y.C. ile cinsel iliþkiye girdiði iddia edilen beden eðitim öðretmeni 33 yaþýndaki F.E.Ö., Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü'ne baþvurarak kendisiyle ilgili soruþturma açýlmasýný istedi.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}Kurban Bayramý'na sayýlý günler kala 'kredi kartýyla kurbanlýk alýnabilir mi?' tartýþmasý ilahiyatçýlarý ikiye böldü. Ýlahiyat profesörü Þahin Filiz, 'kredi kartýyla borçlanarak kurban kesilmez' dedi. Bu görüþe Diyanet karþý çýktý. Diyanet Ýþleri Baþkan Yardýmcýsý da buna karþý çýktý ve dini açýdan sakýnca olmadýðýný, kredi kartýyla kurbanlýk alýnabileceðini açýkladý.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}GÜVEN 2008 Milli Kriz Yönetim Tatbikatý çerçevesinde Ankara, Ýstanbul ve Kocaeli'nde eþ zamanlý olarak ilk kez fiili kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (KBRN) tatbikatý gerçekleþtirildi.
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}
BU HABERÝN DETAYI
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}Bahçeseverlere müthiþ bir sürpriz. ‘Rüya bahçeler 7 renk 98 çiçek kitabý’…
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}BURSA’da, internette düzenlediði ‘annemi nasýl öldürürüm?’ anketinden sonra, en çok oy alan öldürme þekline göre, annesi Asiye F.’yi boðarak öldüren, daha sonra da cesedini parçalara ayýrýp çöp poþetine koyarak denize atmak isterken yakalanan 17 yaþýndaki M.F.nin, akli dengesinin yerinde olduðuna iliþkin doktor raporu verildi.

Yer imleri