Süper Lig'de haftanın açılış maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Denizlispor'da hedef galibiyet.
Teknik Direktör Ümit Kayıhan, rakiplerinden çekinmediklerini ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını söylerken, futbolcular da inançlı.
Son 3 maçtaki her karşılaşmada kalesinde en az 3 gol gören Denizlispor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, savunma oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyarırken, adam adama markaj düşünmediğini yineledi.
DENİZLİSPOR MUHTEMEL 11'İ
Yeşil-Siyahlı takımda hafif sakatlığı bulunan İzzet ve kaleci Cenk'in karşılaşmada oynayabilecek duruma geldikleri açıklandı. Braga cezalı durumda bulunurken, Murat Karakoç, Couto, Burak ve Emin'in sakatlıkları sürüyor. Muhtemel 11 şöyle:
Cenk (Vega) - Süleyman, Kratochvil, Çağlar, Carlos Alberto, Yusuf, Abraham, Fatih, Selahattin, Roberts, İvan
NOTLAR...
Karşılaşmayı karnaval havasında geçirmeyi planlayan yönetim, Atatürk Stadı girişinde bilet alanlara verilmek üzere 15 bin Denizlispor bayrağı hazırlatttı. Rekor hasılat planları yapan yönetim, bilet fiyatlarını da kapalı 60, maraton 35, kale arkası 15 YTL olarak açıkladı. Fenerbahçeli futbolseverlere kale arkası tribününden 750 kişilik yer ayıyaran yönetim, taraftarlara da centilmenlik çağrısında bulundu.
Yer imleri