REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: next ayarları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next ayarları

mrb sayın arkadaşlar.öncelikle bu foruma yeni üye oldum ve faydalı olacağını düşünüyorum.benim şöyle bi sorunum var.çanağı astradan siriusa çevirdim fakat çanakta ölçünce kalite 84 civarı fakat reciverde kalite sıfır ve yayını yakalayamıyorum disec ayarını yaptım.fakat bitürlü olmuyor bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim......teşekkür ederim........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım çanak ayarını ne ile yapıyorsun yanlış sinyal görmüş olabilirsin.Cihazın disegc ayarını yap 12111/27500/H frekansını gir çanak ayarını bu sinyalden yap.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan3434 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb sayın arkadaşlar.öncelikle bu foruma yeni üye oldum ve faydalı olacağını düşünüyorum.benim şöyle bi sorunum var.çanağı astradan siriusa çevirdim fakat çanakta ölçünce kalite 84 civarı fakat reciverde kalite sıfır ve yayını yakalayamıyorum disec ayarını yaptım.fakat bitürlü olmuyor bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim......teşekkür ederim........
    sayın arkadaşım öncelikle foruma hoş geldin senin sorununa gelince ya disec
    arızalı ya yada disecden eve giden kablon arızalıdır veyahutta reciverde doğru

frekansı bulamıyorsun siruzda en kolay frekans 11766{h{27500 12111{h27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şöyle bi durum var arkadaşlar tekrar astraya çevirdiğim zaman astra yayını geliyor.anlamış değilim.ben satfinder 2 kullanıyorum bu frekens yükleme programına frekans bilgilerini elle girip öylemi yön bulucuya yüklüyoruz.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim............

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri