Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
61 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yerel disk c ve d týklayýnca birlikte aç geliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xgerginx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bende kafayý yedim bu sorunu aramaktan dolayý..hcakir arkadaþým,ben bu dosyayý kaydettim fakat belgelerimi açtý önüme orada kaldým..bilemedim ne yapacaðýmý
    Tam olarak anlamadým,belgelerimi önüme açtý derken ne kastediyorsunuz? Zipten cýkartýp programý calýstýrýn sorun cözülecektir...

Bu program ise yaramadý diyorsanýz.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'i deneyin..Masaüstünden direk çalýþtýrýn ve antivirusü devre dýþý býrakýn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tam olarak anlamadým,belgelerimi önüme açtý derken ne kastediyorsunuz? Zipten cýkartýp programý calýstýrýn sorun cözülecektir...

Bu program ise yaramadý diyorsanýz.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'i deneyin..Masaüstünden direk çalýþtýrýn ve antivirusü devre dýþý býrakýn..
    Dneyeceðim AMa Olmþ Diyor Herkes Ellerine Saðlk Diim Þmdiden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri