Serkan mantıklı bir anket açılsa daha iyi olurdu yurdumun insanın hayatı zati filim konusu olmuş
A.R.O.G
Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
Destere
Osmanlı Cumhuriyeti
Serkan mantıklı bir anket açılsa daha iyi olurdu yurdumun insanın hayatı zati filim konusu olmuş
Birdahasına mantıklı acarız emredersiniz iyi bayramlar :45: Anketler gelişi güzel acılmıyor zaten gundemde olan ne varsa o acılıyor bazı siyasi konuları askıya alıyoruz ve geregi neyse onu acıyoruz forum anketleri bölümü 2 yıldan beri var ve su anda forumlar içinde istikrarla giden ve herhafta yenilenen begenilmeyen anketleri kapatan bir forumuz eleştirilere acıgız ama gundemde olan konularada seyircisiz kalamayız yoksa uydu işleri ile bu site yürümez![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
bakın bu sıtede yasal olmayan fılm,muzık,oyun,mp3 v.s gıbı sanatcıların emeklerıne aykırı işler yapılmaz teklıf edılemez.sız o zaman kı bu fılmlerın,muzıklerın v.s devamını gelecektede yasamak ıstıyorsanız korsan almazsınız.korsan alan mılletımızın vergı kaynaklarına oldugu gıbı bugunku krızede neden olan etkenlerdendır.
serkan bey yorumum ne bılıyomusun kişi imzamda ne yazıyorsa ':45: o'..
(ŞRARSKOZ) isimli kişiye katılıyorum, verirsin 1 ytl cd kirası, istediğin gibi rahat
koltuğa uzan, seyret, hatta istediğin yerde durdur, yemek ye, ihtiyaç molası
vs. çok ta beğenirsen kopyala cdyi kaldır arşivine, daha ne olsun,![]()
hayır gitmedim işlerimin yoğunluğundan sinemaya gitme fırsatını bulamadım........kurban bayramınız mübarek olsun allah kesilecek kurbanları kabul etsin tababiki fakirlerin hakkını unutmayalım....saygılarımla......![]()
morya gitmeyi düşünüyom![]()
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Bu filmlerin hiç birini seyretmeye henüz vakit bulamadım. İnşallah bayramdan sonra...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri