REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düşünüyorsunuz

Katılımcı sayısı
599. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • A.R.O.G

206 34.39%
  • Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine

272 45.41%
  • Destere

21 3.51%
  • Osmanlı Cumhuriyeti

100 16.69%
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düşünüyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta o zaman siteye verinde bizde ordan bakalım yada kossanları cıkmıştır alırız sdsini bakarız evde orjinalinede hayatta o kadar para vermem saglıcakla
    Sinemaya gidin.Sinema film izlemek eglencelidir ve başka hava verir insana.:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AROG'a gitmek zorunda kaldım...eğlenceli ama çokta abartılacak kalitede bi film değil ve esprileri çokta üst düzey değil...zaten konu olarak saçma bi konu ama daha iyisi olabilirdi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta o zaman siteye verinde bizde ordan bakalım yada kossanları cıkmıştır alırız sdsini bakarız evde orjinalinede hayatta o kadar para vermem saglıcakla
    bakın bu sıtede yasal olmayan fılm,muzık,oyun,mp3 v.s gıbı sanatcıların emeklerıne aykırı işler yapılmaz teklıf edılemez.sız o zaman kı bu fılmlerın,muzıklerın v.s devamını gelecektede yasamak ıstıyorsanız korsan almazsınız.korsan alan mılletımızın vergı kaynaklarına oldugu gıbı bugunku krızede neden olan etkenlerdendır.
    Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sinemaya gidin.Sinema film izlemek eglencelidir ve başka hava verir insana.:45:
    serkan bey yorumum ne bılıyomusun kişi imzamda ne yazıyorsa ':45: o'..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence mustafa filmide eklenmeliydi seçeneklere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence mustafa filmide eklenmeliydi seçeneklere
    Daha önce ankette yer aldı bu durum o yüzden 4 secenek daha mantıklı geldi ayrıca ekim ayında girdi mustafa vizyona
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha önce ankette yer aldı bu durum o yüzden 4 secenek daha mantıklı geldi ayrıca ekim ayında girdi mustafa vizyona
    Anladım,Serkan Yılmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk tercihim arog.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşin gerçeği 4 filmede gitmek istiyorum ve gideceğimde. Bu nedenle bence film seçeneklerini tek seçenek olarak değil, çok seçenekli olması daha doğru olurdu:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A.R.O.G ve Muro filmlerin ikisinede gidmeyi düşünüyom ama ilk tercihi Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmi ankette onu sıkladım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osmanlı cumhuriyetine gittim.Muro Ve arogada bayramın son günleri gitmeyi düşünüyorum..İkisinede aynı gün gideceğim ama ilk olarak muroyu izleyeceğim..

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri