evet muro güzel ben müziklerini hele baþlanðýcdakini çok beðendim tabi oyuncularda iyi iþ çýkarmýþlar
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
A.R.O.G
Muro-Nalet Olsun Ýçimdeki Ýnsan Sevgisine
Destere
Osmanlý Cumhuriyeti
evet muro güzel ben müziklerini hele baþlanðýcdakini çok beðendim tabi oyuncularda iyi iþ çýkarmýþlar
muroya gittim ama umduðum gibi olmadý filmýn 1 nci yarsý çýktým. sýrf kadýn uzerýne yapýlmýþ bir film. bazþeyler hiç ýnandýrcý olmamýþ.ý
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
muro yu pek tavsiye etmem gittim ve begenmedim gitmenizide tavsiye etmem aroga gidecem en azýndan onda farklý sýra dýþý sahneler olacak saçmada olsa adam zaten saçmalayarak komedi yapýyo iþin komedisi saçmalýklarýnda gizli bence;) sefaköy armoniparktaki sinamayý da kimseye tavsiye etmiyorum puslu görünüyo perde bilginize
Ankete göre muro birinci![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri