REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/24 1234567891011 ... SonSon
234 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fiyat: 340.00 YTL

reklamı bu sitede gördüm arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bır yetkılı arkadasım bunu bır acıklasın gercı sıtemızın yaptıgı reklamlar herzaman dogru ve gercegı yansıtmaktadır.kısaca tavsıye edılırmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende meraklandım şimdi...işin erbabı olan bi ustamız cevap verir umarım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl çözecek kendikedine çok zor ya uydudan güncelliyecek başkanasıl çözecek ki gerçegi yansıtmıyor
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence resmen uydudan kart paylaşım bu, kanca sistemi felan hikaye...baff twin cihazlardaki uydudan kart paylaşımın aynısı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl çözecek kendikedine çok zor ya uydudan güncelliyecek başkanasıl çözecek ki gerçegi yansıtmıyor
    denemesı bedava dıyor reklamda eger problem olursa adamlar gerı alacaklar.
    suupersatta verılen reklamlar kazancımızın harıcınde reklamların duzeyli,dogru olarak secılerek sıtemızde yayınlandıgını unutmayalım.ayrıca dogıtal uydu dunyasında hıcbır sıfre veya yazılımın garantı suresı yoktur yapılan ıslem 1 dak sonrada cokebılır.bunun sebebı korsan degıl promosyon ve test tır.bu test promosyon suresı cokta uzayabılır kısalabılırde.saygılarımızla supersatforum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu cihaz hakkında su an tam bilgi yok ama uydudan paylaşım yapılıyor frebox cihaz var oda öyle ama ben bunların yorumlarını okudum herkes memnun.

Ayrıca sitemiz uydu alanında bir site oldugu için reklamlarda genelde uydu içerikli cıkabilir bu reklamlardan sponsorlarımız dısında biz sorumlu degiliz. Su an 6 tane sponsor uydu elektornik reklamı var sorununuz olursa birebir yetkililerle teması gecebiliriz ama google,gitti gidiyor ve benzeri reklamlarından cıkan içeriklerden sorumlu degiliz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denemesı bedava dıyor reklamda eger problem olursa adamlar gerı alacaklar.
    suupersatta verılen reklamlar kazancımızın harıcınde reklamların duzeyli,dogru olarak secılerek sıtemızde yayınlandıgını unutmayalım.ayrıca dogıtal uydu dunyasında hıcbır sıfre veya yazılımın garantı suresı yoktur yapılan ıslem 1 dak sonrada cokebılır.bunun sebebı korsan degıl promosyon ve test tır.bu test promosyon suresı cokta uzayabılır kısalabılırde.saygılarımızla supersatforum...
    aynen dediinize katılıyorum benim kendi şahsi kanatımca para tuzagı opus kart olayına dönerse hiç şaşırmam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı yerlerini sallamasyon yapmışlar şişirmece

Ama Cihaz şu

Uyduda örnek redline data frekansı var.Böyle bir data frekansından uyduya firma tarafından ilgili paketin ke.yi yollanıyor.Cihazda dogal olarak açılıyor.

Bunu yanlış hatırlamıyorsam Baff Uydu alıcısı vardı o yapıyordu.

Bu da piyasaya girmeye çalışan bir marka gibi duruyo yanlız burda dikkat etcek birşey var.Uyduyu keserlerse çöp olur alet

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen dediinize katılıyorum benim kendi şahsi kanatımca para tuzagı opus kart olayına dönerse hiç şaşırmam
    bu arada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .com 'a hos geldınız bızım sıtemızden yapılan reklamlardan,paylaşılan konulardan,memnun kalacagımızdan suphemız olmamakla uydu dunyasında en tepelerdeyız bu alandada calışmalarımızla bırlıkte cok iddialıyız.

Sayfa 1/24 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri