valla bır yetkılı arkadasım bunu bır acıklasın gercı sıtemızın yaptıgı reklamlar herzaman dogru ve gercegı yansıtmaktadır.kısaca tavsıye edılırmı.
bende meraklandım şimdi...işin erbabı olan bi ustamız cevap verir umarım...
nasıl çözecek kendikedine çok zor ya uydudan güncelliyecek başkanasıl çözecek ki gerçegi yansıtmıyor
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
bence resmen uydudan kart paylaşım bu, kanca sistemi felan hikaye...baff twin cihazlardaki uydudan kart paylaşımın aynısı...
denemesı bedava dıyor reklamda eger problem olursa adamlar gerı alacaklar.
suupersatta verılen reklamlar kazancımızın harıcınde reklamların duzeyli,dogru olarak secılerek sıtemızde yayınlandıgını unutmayalım.ayrıca dogıtal uydu dunyasında hıcbır sıfre veya yazılımın garantı suresı yoktur yapılan ıslem 1 dak sonrada cokebılır.bunun sebebı korsan degıl promosyon ve test tır.bu test promosyon suresı cokta uzayabılır kısalabılırde.saygılarımızla supersatforum...
Bu cihaz hakkında su an tam bilgi yok ama uydudan paylaşım yapılıyor frebox cihaz var oda öyle ama ben bunların yorumlarını okudum herkes memnun.
Ayrıca sitemiz uydu alanında bir site oldugu için reklamlarda genelde uydu içerikli cıkabilir bu reklamlardan sponsorlarımız dısında biz sorumlu degiliz. Su an 6 tane sponsor uydu elektornik reklamı var sorununuz olursa birebir yetkililerle teması gecebiliriz ama google,gitti gidiyor ve benzeri reklamlarından cıkan içeriklerden sorumlu degiliz.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Bazı yerlerini sallamasyon yapmışlarşişirmece
Ama Cihaz şu
Uyduda örnek redline data frekansı var.Böyle bir data frekansından uyduya firma tarafından ilgili paketin ke.yi yollanıyor.Cihazda dogal olarak açılıyor.
Bunu yanlış hatırlamıyorsam Baff Uydu alıcısı vardı o yapıyordu.
Bu da piyasaya girmeye çalışan bir marka gibi duruyo yanlız burda dikkat etcek birşey var.Uyduyu keserlerse çöp olur alet![]()
Saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri