REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/24 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
237 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler verdiğin bilgiler için emeğine sağlık!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bİlgilendirme için teşekkürler MOKUR33

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhazı hangı fırmadan alacagız telefonu vermısın konusalım yetkılı kısı kım ben konusayım

4. 26-12-2008, 18:09

Sebep
    Boş mesaj yazmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADAŞLAR dikkatinize bucihazın aynısı şuanda bafta mevcut 33 derece ve 40 dereceden data paylaşımı şeklinde şifreler çözülmektedir 33 derece datadan çözmek isterseniz mct paketi nova paketi ***view paketi açılıyor 40derece datadan cözmek isterseniz astra piremier paketini izleye bilirsiniz bu saydığım özellikler baf cihazda mevcut burada okuduğum kadarıyla baf cihazdan pek fark göremiyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elksat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞLAR dikkatinize bucihazın aynısı şuanda bafta mevcut 33 derece ve 40 dereceden data paylaşımı şeklinde şifreler çözülmektedir 33 derece datadan çözmek isterseniz mct paketi nova paketi ***view paketi açılıyor 40derece datadan cözmek isterseniz astra piremier paketini izleye bilirsiniz bu saydığım özellikler baf cihazda mevcut burada okuduğum kadarıyla baf cihazdan pek fark göremiyorum saygılarımla
    Mct ler uydu değiştirdi Eurbırd 9 uydusunda yumatu ve bafta 33 dereceden ok.

Astrayı denemedim
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elksat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    40 dereceden premiere paketi halen varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pirimirelere ceken bir cihaz yazabilirmisiniz bilgisi olan burayi yazsin cok sisirmisler cihazi bence fiyati dersen cok yuksek hd yayini bile cekmiyor 340 tl cok pahali 150 lira degerinde bence bu geret simdi cok ucuz geretlerde sizin dediklerinizin hepsini aciyor guncelliyor benim gorusum boyle fikri olan yazsin burayi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uyan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pirimirelere ceken bir cihaz yazabilirmisiniz bilgisi olan burayi yazsin cok sisirmisler cihazi bence fiyati dersen cok yuksek hd yayini bile cekmiyor 340 tl cok pahali 150 lira degerinde bence bu geret simdi cok ucuz geretlerde sizin dediklerinizin hepsini aciyor guncelliyor benim gorusum boyle fikri olan yazsin burayi

Arkadaşım Yumatu çıkardı piyasa ucuzlar

Almak istersen aşağıdaki konuyu inceleyip 22. mesajıma bir bak :45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valaa manyak bişey yaa bu ) (tabii eğer yazılanların hepsi doğruysaa)

Sayfa 11/24 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri