REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/24 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324 SonSon
234 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencilvania Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle üstadlara selamlar ama ben bu cihazların randımanını daha göremedim doğrudur çok kurdum sözde çözüyor demeyin uydudan güncelleme yok sonu muallak ama daha önce kendi uydusundanda güncelliyordu şimdi 33 te bakalım bekleyip görecez ben yinede int yi tercih ediyorum çoğu zaman seul uydu cihazı güzel bir cihaz sıkıntı bana göre cihazın arıza durumunda yenisiyle değiştirlmesi firma alımı durdurursa güvence ne olacak ayrıca fiyatı daha hesaplı söylenenden bulabilirseniz bekle gör herzaman işe yaramıyor bazende beklememek gerekiyor nedenmi o süre işinde sizde kimsenin seyredemediği yüzlerce kanalı izliyorsunuz bide işin o tarafı var dimi. :45: Eğerki ismi belli olan gerçekten kullanmış olduğunuz cihazlar varsa bildirirseniz
    tabiki sevinirim kendi adıma.hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
    Ben cihaz hakkında iyi kötü alın almayın v.s gibi ifadeler de bulunmadım.

benim görüşüm piyasaya girmeye çalışan tüm firmaların yaptıgı gibi bir tutum da bulunuyor.

Bilinmesi gereken birşey var ki hiç bir zaman bu işlerin garantisi olamaz.Ben herzaman şöyle düşünmüşümdür.Örnek intel firması bir işlemci çıkartıyor daha önceden cıkartıcakları işlemci sayısını söylüyolar ama kimse çıkart o zaman işlemciyi alalım demiyor desede birşey degişmiyor.Teknoloji böyle birşey kullan at yada at ma kullan

saygılar,sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiler için sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş her türlü kanalı ,şifreyi çözüyor diye ÜFÜRMEYİN. bir kere o cihaz 3_4 isimle üretilen ama baff adında birleşen benim tam 3 yıldır kullandığım bi cihaz.bu kadarda şişirme cihazı.motorlu çanakta kullanıyom bu cihazı.hangi uyduda hangi paketten hangi kanalı açar tek tek söyleyim sana.püf noktalarını bile anlatayım.uydu adı değişince kanalı çözmediği gibi...hadi sky ıtalıa tps digi paketini açtırda görelim.cihaz şu an popüler amma doğrunun yanna yalan katıpta şişirmeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş her türlü kanalı ,şifreyi çözüyor diye ÜFÜRMEYİN. bir kere o cihaz 3_4 isimle üretilen ama baff adında birleşen benim tam 3 yıldır kullandığım bi cihaz.bu kadarda şişirme cihazı.motorlu çanakta kullanıyom bu cihazı.hangi uyduda hangi paketten hangi kanalı açar tek tek söyleyim sana.püf noktalarını bile anlatayım.uydu adı değişince kanalı çözmediği gibi...hadi sky ıtalıa tps digi paketini açtırda görelim.cihaz şu an popüler amma doğrunun yanna yalan katıpta şişirmeyin...

her türlü ile belgeselinden tut bilmem neyine kadar manasında yazılmıştır.
    Her kanalı çözüyor denmedi. Baff cihazlarda bizim malum kanal yok bu bir.
    kanal geçişleri 20 saniye ye kadar çıkıyor bu iki.
    fiyatıda olsun ben onu alayım diyen arkadaşlar için 200 lira.
    sınırsız sayıda temin edilir. 1 mb flasfh ile ancak o kadar olur. cihaz bozulursa garantisi yoktur.
    Ayrıca Baff üretici bir firma değildir üreten firma yumatudur. zaten kendine hayırı yoktu birde paylaşımlı olunca.......anladın sen onu.
    bu cihazın 2 saniyenin altında kanal geçişi var ve 2 mb dan toplam 4 mb flafh var ve original İBM işlemcilidir.
    açtığı uydular nilesat hellasat eurobird9 hotbird 25 derece orbitler ve Türksat.
    son yazdığımı açtır sendeki cihaza bu işi bırakırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar forumumuz bilgi ve paylaşım forumudur, Gereksiz tartışmalara girmemeniz rica olunur, herkes bildiklerini paylaşması yeterlidir, A cihaz b cihazı iyidir tartışmalarına gerek yok herkes kesesine uygun olan cihazı alır kullanır. Kart paylaşımlı cihazlar genelde hemen hemen aynı paketleri açmaktadır. sadece araralarında fiyat farkı ve bazı teknik farklar vardır.

saygılar
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (10-01-2009 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her türlü ile belgeselinden tut bilmem neyine kadar manasında yazılmıştır.
    Her kanalı çözüyor denmedi. Baff cihazlarda bizim malum kanal yok bu bir.
    kanal geçişleri 20 saniye ye kadar çıkıyor bu iki.
    fiyatıda olsun ben onu alayım diyen arkadaşlar için 200 lira.
    sınırsız sayıda temin edilir. 1 mb flasfh ile ancak o kadar olur. cihaz bozulursa garantisi yoktur.
    Ayrıca Baff üretici bir firma değildir üreten firma yumatudur. zaten kendine hayırı yoktu birde paylaşımlı olunca.......anladın sen onu.
    bu cihazın 2 saniyenin altında kanal geçişi var ve 2 mb dan toplam 4 mb flafh var ve original İBM işlemcilidir.
    açtığı uydular nilesat hellasat eurobird9 hotbird 25 derece orbitler ve Türksat.
    son yazdığımı açtır sendeki cihaza bu işi bırakırım.
    son yazdığınız derken neyi kastettiniz sayın hemşerim? hangi uydu hangi kanalı? yazdığın uydular paketlerdeki bir kaç eksiğiyle paylasımda zaten.kanal geçişi hiç bir zaman öyle olmadı olmazda.sadece nilesattaki art paketi üstünde 6 saniye beklersin.ayrıca bendeki dreambox ve inpax2007ca&cı+abrakart varken şişirerek 3,5 katarak reklam yapmam yapana karşı çıkarım.çünkü reklam yapan her türlü şifreli kanalı diye yazıyor.Yiğidi öldür Hakkını inkar etme.lütfen şişirmeden ,milleti kandırarak değil, bildiklerimizi dosdoğru paylaşarak forma ve insanlara faydalı olalım.
    Konu felekcan tarafından (10-01-2009 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlayan anladı.
    arkadaşın dediği gibi boş laf ile iş olmaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birbirinize saygınız olsun

Bu kadar ucuza düşmeyin sonra sonuclarına katlanırsınız.Hayır ben sonucuna katlanmak istiyorum diyorsanızda bizim hiç hiç bir önemi yok sadece piyadaki itibarınıza yazarlar yazılır.

Haberiniz olsun! Tartışın ama saygı sevgi cercevesinde

yok o cihaz 20 sn de geciyo benim ki digitürk ü acıyor filan gibi cümlelere gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAYIN adminlerim tabii tartışalım.buralar bu iş için değilmi.ama ben sadece ve sadece kullanıcıyım.uydu konusundaki tecrübelerde ise çoğu satıcıya meydan okurum.tek zevkim varolan tecrübelerimi böyle kaliteli sitelerde paylaşmak.ama yanlış anlaşılmasın,birileride burda yanlış ve şişirme haber yaparsa kralıda olsa tepkimi veririm.bu da benim hakkım.herkese teşekkürlerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Anlayan anladı.
    arkadaşın dediği gibi boş laf ile iş olmaz.
    Hoca burası gitti gidiyor gibi degildir malesef anlayan anladı derken ben sunu anladım bu cihaz digiturk yayınlarını çözuyor diyorsunuz herhalde peki bunu garanti ediyormusunuz surekli acacagına bir tartışma konusuda ben onunuze atayım madem bu kadar hersey yasal gibi gorunuyor bir acıklama yaparsanız sevinirim.Ozaman digiturke uye olanlar bosuna olmasın bu cihazdan alsınlar

Yazınızın bir örnegi;BU GARANTİYİ, EN BÜYÜK FİRMALAR DAHİ VEREMİYOR.
    Al dene Onay ver!
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 15/24 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri