Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/24 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
237 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ce almaya degmez neden dersenız 33 dereceden guncelleme yapıyor ama genede alacak olan arkadaslarımızın memnun kalmaları halınde yazı ve bılgıl vermelerını beklıyoruz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı maruf49 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben ce almaya degmez neden dersenız 33 dereceden guncelleme yapıyor ama genede alacak olan arkadaslarımızın memnun kalmaları halınde yazı ve bılgıl vermelerını beklıyoruz
    evet en ucuza kaçmak için

Ayrıca daha ben markasını bile algılıyamadım.

Dream Cinema yazıyor adı buysa bir internet sitesi filan yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu cihazı korax firması üretti ve satışlarını yurt dışına çoktandır başlatmış ama türkiyede satılmasını istemediler hani hatırlarsanız 4x4. yüzünden büyük sıkıntılar yaşandı o yüzden aynı şey tekrarlansın istemediler yakın bir müşterime o cihazlardan ben bir cihaz aldıydım ve halen müşterim şuana kadar kullanmaktadır yanlız cihazın markası ön panelde yok acaba yurt dışına satılan diğer cihazların ön panelinde'demi yine marka yok bilemiyorum saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alıp kullanan var mı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eger bu cihaz söyledikleri paketleri Internetsiz çözüyorsa hemen alayım fiyatı uygun gibi gözüküyo.......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eger böyle bir cihaz alcaksanız.

Markası adı sanı bilinmedik birşey almaktansa piyasada bir süredir bulunan Baff firmasının internette araştırdıgım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazını almak daha faydalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eger böyle bir cihaz alcaksanız.

Markası adı sanı bilinmedik birşey almaktansa piyasada bir süredir bulunan Baff firmasının internette araştırdıgım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazını almak daha faydalı
    o söyledigin marka aljezere sportları cözmüyo yanılmıyorsam cözüyorsa mac sırasında kapalı oldugunu söylüyorlar......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o söyledigin marka aljezere sportları cözmüyo yanılmıyorsam cözüyorsa mac sırasında kapalı oldugunu söylüyorlar......
    Valla bilemiyorum.

Yanlız forumda bir arkadaş açtıgını söylüyordu.

Art yanlız 7 w (nilesat) de var.Onu açıp hotbird dekini açmıyor olabilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaş biliyordur.Merak eden iletişime geçsin onla yada bizi bilgilendirirse iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşlar bu adresten inceledim.Kayseride satıcısı adam 2 yıldır satıyorum şi***et gelmedi diyor.Açmassa paranı iade ederim diyor.EuroBird 33 dereceden bağlanan lnb ile yasal şiftreleri toplayıp kanalları açıyor diyor.MSN den görüştüm. Bana cam'den kanalları açtığını gösterdi.Birde siz araştırın.

HER KEZE İYİ BAYRAMLAR.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihazda iki anakart tuneride çift giriş çıkış yok eurobırd kablosunu alt girişe diğer uydularıda dizeq veya tek çanak kullanıyorsanız üst girişe takıyoruz anakartın biri çözüp dierine verio öyle izleniyo yerli platformları çözmüyo hodbırda 140 kanal çözüyor ***** hepsini helas tada yunan kanallarını çözüyor

Sayfa 2/24 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri