Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/24 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
237 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu Cihaz tartışması bitmezse konuyu kapattırcam haberiniz ola

Sattıgın cihazı tanıt önce arkadaşım

ilk mesajdaki linkteki sitedeki reklamlarda bazı yerleri sallamasyon

Burda hava yapıp yazmanında alemi yok yada şöyle diyim diger cihazları kötüleyip bu cihazı şişirmenin alemi yok

Adam gibi şunu şunu açar bunu bunu açar yaz alıcısı varsa zaten alır.

Ha teşekkür ederiz geldin bizi bilgilendirdin ama ortalık karıştırmadan devam edersek iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu Cihaz tartışması bitmezse konuyu kapattırcam haberiniz ola

Sattıgın cihazı tanıt önce arkadaşım

ilk mesajdaki linkteki sitedeki reklamlarda bazı yerleri sallamasyon

Burda hava yapıp yazmanında alemi yok yada şöyle diyim diger cihazları kötüleyip bu cihazı şişirmenin alemi yok

Adam gibi şunu şunu açar bunu bunu açar yaz alıcısı varsa zaten alır.

Ha teşekkür ederiz geldin bizi bilgilendirdin ama ortalık karıştırmadan devam edersek iyi olur.

Anlayışın ve Kelimelerindeki güzel usluba da Teşekkür ederim.
    Allaha çok şükür herhalde adam olmuşumdur 38 yaşıma geldiğim için.

Ayrıca buraya gelme sebebim Reklam değil üyelerinizden birinin bilgelindirme amacı ile benden rica edip davet etmesiydi.
    Burada Hava Atılacak bi şey yok gerçekleri yazıyoruz paylaşım amaçlı.
    ama birilerinin zoruna gidiyorsa o kendi sorunu benim değil.
    siz kendi bildikleriniz ile kalın .........

Hepinize iyi Bayramlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir konu açılmış güzel tartışmalı gidiyoır birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaşlarımız mesajlarınızda lütfen hitap kullanırken pozitif ve negatif yon verirken bir saygı içersinde olmalarını ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajları bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattırmayacam

Herkesin Bilgisine.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir konu açılmış güzel tartışmalı gidiyoır birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaşlarımız mesajlarınızda lütfen hitap kullanırken pozitif ve negatif yon verirken bir saygı içersinde olmalarını ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajları bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattırmayacam

Herkesin Bilgisine.
    :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Herkesin Bilgisine.
    :45:

:46:

Evet haklısınız konu açık kalmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkesin Bilgisine.
    haklısın serkan usta konu kapatırmamalı sonucta bu ürün hakkında bilgi veriliyo uydu_dünyası arkadası ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkında bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyası forumuzu bu ürün hakkında bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acılma amacı bunu güdüyo....tekrar teşekküler uydu_dünyası paylasımının devamını beliyoz.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın serkan usta konu kapatırmamalı sonucta bu ürün hakkında bilgi veriliyo uydu_dünyası arkadası ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkında bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyası forumuzu bu ürün hakkında bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acılma amacı bunu güdüyo....tekrar teşekküler uydu_dünyası paylasımının devamını beliyoz.......
    Adamı gittin buldun demi gitti gidiyordan tabi ürün sahibi bilgilendirsinki herkes bilgi sahibi olsun.Bakın birde freebox diye bir cihaz oda aynıymış 280 ytl civarı sanırım hepsiburada reklamında vardı bir ara bende oradan gördüm adsl paylaşımlı kanalları ücretsiz çözuyormuş burada o cihazda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkesin Bilgisine.
    Sana katılıyorum üstad:
    lütfen uslub bozmadan devam edilsin işin içinde kandırmaca yoksa herkes nasıl istifade edebilir onun arayışı içinde olunmalıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar!

Herkesin Bilgisine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydınlatıcı bilgiler için teşekkurler.

Sayfa 6/24 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri